Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website acceptere du automatisk brugen af Cookies. Vi bruger Cookies udelukket for at optimere brugeroplevelsen.

Food Innovation House - innovation og kommercialisering af fødevarer i Danmark og til eksport...

Food Innovation House

En triple helix innovationslegeplads på 3.000 m2, hvor store og små fødevarevirksomheder kan samarbejde med vidensinstitutioner og det offentlige til fremme af velsmagende, bæredygtige og sunde fødevarer og for vækst, jobskabelse og eksport.

Food Innovation House kommer til at indeholde en lang række fælles faciliteter, som udviklingskøkken, udviklingsbageri, demosupermarked, demorestaurant, fotostudie, produktionskøkken, konferencelokale, lokaler til iværksættere og meget mere. Byggeriet vil stå færdigt ved årsskiftet 2017/2018, hvor det vil komme til at huse 150 vidensmedarbejdere fra fødevarevirksomheder og øvrige aktører, såsom Madkulturen, Fødevareklubben og Madværket. 


Profilbrochure

Food Innovation House forventes at stå færdigt i 1. kvt. 2018, men markedsføringen er i fuld gang for at få lejere ind i Danmarks nye fødevarehus. Den 20 sider store profilbrochure har til formål at tiltrække relevante virksomheder som fx fødevareproducenter, iværksætttere, kokke, ernæringseksperter, designere o.m.a, inspirere hinanden og udvikle nye koncepter og produkter på tværs af faggrupper.

Se profilbrochure her