art-of-branding.jpg

The common art of branding…

Vi er et fullservice reklamebureau

CrossMind er et fullservice reklamebureau og kan derfor levere lige netop de ydelser, som I har behov for. Vores erfaring og kompetencer spænder vidt - lige fra udvikling eller redefinering af den grafiske identitet, alle typer af offline og online medier, events, film, sociale medier, messer og meget mere.

Heavy, medium eller light samarbejdsversionen

I vælger selv hvor tæt et samarbejde I ønsker med os.

Nogle kunder bruger os ad hoc ved mindre opgaver, der blot skal udføres efter bestilling (light versionen). De fleste bruger vores kompetencer i hele processen - fra idégenerering til produktion og efterfølgende implementering (medium versionen). Andre kunder har brug for en mere strategisk sparring for at få udarbejdet nogle klare strategier, hvor fælles workshops er et godt udgangspunkt (heavy versionen).

Men vælger I at lægge et fast markedsføringsbudget hos os, så er det altid vores fornemmeste opgave, at udvælge netop de medier og de platforme, der giver jer det største udbytte/den største effekt. Derfor anbefaler vi ikke nogle medier frem for andre, men tager altid en objektiv vurdering af de muligheder, der er i spil. Læs meget mere om de forskellige platforme og medier nedenfor.

Service er en selvfølge

Det er vigtigt for os, at yde den bedst mulige service overfor vores kunder - og det er måske årsagen til, at vi har samarbejde med kunder der går mange år tilbage.