AI-Innovation-House.jpg

Moderne kontorhus på ca. 5.000 m2 med plads til 200 vidensmedarbejdere…

AI Innovation House

AI Innovation House bliver et AI-fyrtårn, en neutral innovationslegeplads, som bringer viden om digitalisering og kunstig intelligens ned i øjenhøjde, så det kan omsættes til konkrete løsninger og øget vækst for danske virksomheder.

Huset åbnes i 2020, men AI-aktiviteter opstartes allerede i 2019.

Kunde
AI Innovation House

Samarbejde
Sparring siden 2018…

Markedsføringen af AI Innovation House, der forventes at stå færdigt 2020, er i fuld gang for at få lejere ind i det kommende hus. Den 16 sider store profilbrochure har til formål at tiltrække relevante virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddan­nelsesinstitutioner.

AI Innovation House giver disse optimale rammer for at de kan netværke, innovere og samarbejde om at bringe højt specialiseret viden indenfor digitalisering og kunstig intelligens ned i øjenhøjde og sammen skaber nye koncepter, løsninger og bæredygtige produkter.

Se profilbrochuren her

AI-Innovation-House-forside.jpg AI-Innovation-House-opslag.jpg
AI-Innovation-House-web.jpg

AI Innovation House har valgt en hjemmesideløsning, hvor brugeren på en let og overskuelig måde kan finde de oplysninger, som er relevante. Siden er fyldt med informationer om de muligheder huset kommer til at give kommende lejere inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Visionerne for huset er tydelige og der er en klar kommunikation af de muligheder, som kommende virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner kan se frem til at få del i.

 Besøg sitet her…

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL