11486-center-danmark-034.jpg

Center Denmark

Indsamler unikke data fra energisektoren deres dataplatform til gavn for nye digitale løsninger, der accelerer den grønne omstilling

Center Denmark

Fonden Center Denmark står bag projektet om at bygge et center, der skal være centrum for forskning og test af grøn omstilling. Tanken er at koble kollegieboliger, studiefaciliteter, beboelse og procesanlæg sammen, så forskerne får så optimale rammer som mulig for at teste idéer og opsamle data under realistiske forhold. Desuden vil nye teknologiske løsninger kunne præsenteres og testes i forholdet 1:1.

Centeret, der opføres i landsbyen Gudsø ventes at koste omkring en halv milliard kroner. Bag projektet står DTU, initiativtager Henrik Thorsen, Energy Cool samt Ewii A/S.

 

Kunde
Center Denmark

Samarbejde
Sparring siden 2018...

Salgsprospekt

Design og udarbejdelse af salgsprospekt til brug i projektets tidligste fase for at sælge projektet ind hos forskellige interessenter og investorer. Endvidere redesign af logo med integrering af eksisterende ikon.

CenterDenmark-prospekt3.jpg CenterDenmark-prospekt1.jpg CenterDenmark-prospekt2.jpg

Website

Design og programmering af responsive website.

Se websitet live her.

CenterDenmark-website.jpg

Sociale medier

CenterDenmark er på de sociale medier, Facebook og LinkedIn, hvor man løbende vil kunne følge med i projektet og centerets tilblivelse.

CenterDenmark-facebook.jpg CenterDenmark-linkedin.jpg
Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL