Dandy-Business-Park.jpg

Et dynamisk innovationsmiljø i Vejle Nord,
der skaber vækst med omtanke

Kunde
Dandy Business Park

Samarbejde
Sparring siden 2016…

Kategori(er)

Opgaver

Lanceringskampagne

Facebook/LinkedIn - lanceringskampagne

Hjemmeside

Profilbrochure

Stadion bannerreklame

Dandy Business Park

Grundtanken bag Dandy Business Park er samarbejde på tværs mellem virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder, den såkaldte Triple Helix model.

Dandy Business Park har optimeret dette samarbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for virksomheders vækst og innovation via synergi og videndeling.

Dandy Business Park rummer på alle måder de helt rigtige rammer for innovationsmiljøer, vækstprogrammer, udviklings- og demonstrationsfaciliteter og indgåelse i forskellige projekter og netværk. 

Og i disse omgivelser, der inde som ude indbyder til at gå nye veje og tænke store tanker – og med et solidt team i ryggen – har en virksomhed alle muligheder for at koncentrere sig om kerneforretningen og blive en del af succeshistorien i Dandy Business Park.

Lanceringskampagne

Lanceringen og offentliggørelsen af parken og det nye navn har afsæt i en annonceringskampagne på forskellige platforme, der løber over 3 måneder.

 • Print annoncering i landsdækkende aviser som Børsen, JyllandsPoster og JyskFynske Medier
 • Online annoncering på Facebook samt LinkedIn målrettet specifikke målgrupper
 • Stadion bannerreklame på Vejle Stadion
 • Reklamespot på TV-syd

Facebook/LinkedIn - lanceringskampagne

I sammenhæng med lanceringen og offentliggørelsen af parken og det nye navn kørte vi også en SoMe-kampagne.

SoMe kampagnen bestod af en kombination af Facebook og LinkedIn annoncering.

Generelt er Facebook et bedre og billigere medie at skabe dækning på end LinkedIn. Dog bidrager LinkedIn til, at vi skaber synlighed i målgruppen, mens de befinder sig i en kontekst, hvor de er bevidst opsøgende på erhverv og karriere. Brugere på LinkedIn responderer bedre på budskabet, end brugere på Facebook gør.

Kombinationen af Facebook og LinkedIn viste sig at fungere godt, da Facebook bidrog med bred dækning i målgruppen, mens LinkedIn bidrog med bedre respons på budskaberne.

I kampagne perioden på 22 uger nåede kampagnen følgende resultater:

Facebook:

 • Unikke personer: 240.896
 • Eksponeringer: 1.214.064
 • Klik til landingside: 1281

LinkedIn:

 • Eksponeringer: 92.347
 • Klik til landingside: 551

Responsive hjemmeside

Dandy Business Park består fysisk af fem kontorhuse:

 • Green Tech House
 • Resillience House
 • Green Tech Lab
 • Food Innovation House (1. kvt. 2018)
 • Advice House

Hjemmesiden har bl.a. til formål at vise de mange muligheder for at etablere sit domicil i parken, enten ved at leje sig ind i ovenstående kontorhuse, købe en udstykning og bygge selv eller lade Dandy Business Park stå for at bygge domicilet og efterfølgende leje det.

Samtidig skal siden i ord og billeder vise, at stedet har de helt rigtige rammer, der skaber de bedste vilkår for vækst, innovation og synergi for både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder.

Se website live her

Profilbrochure

Den 12 sider lange brochure har til formål at vise i ord og billeder de mange muligheder parken byder på. Specielt er der gjort en del ud af, at fortælle at parken er mere end bare bygninger, byggegrunde og skønne grønne områder.

Der er fokus på medarbejdertrivslen i form af lyse og indbydende kantiner med spændende frokostoplevelser tilberedt af egen kok, fitnessrum, naturskøn park med vandløb og stier (walk and talk) o.m.m.

Bag parken står et stærkt team, der står bag den servicepakke, virksomheder og lejere kan gøre brug af.

Se brochuren her

Stadion bannerreklame

Dandy Business Park ønsker at ramme Vejles Boldklubs erhvervsnetværk samt støtte den lokale klub via en bannerreklame, der kan ses fra lægterne på stadion i Nørreskoven.

Budskabet er at tiltrække nye virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder til parken, men også at vise at parken i høj grad er lokalt forankret i Vejle by's erhvervshistorie.