dgi-huset-vejle-sidebillede.jpeg

Fritid, fitness & svømmehal - Business, møder & konferencer...

DGI Huset Vejle

DGI Huset Vejle råder over konferencehal, mødelokaler, 7 idrætshaller, fitness og svømmehal og er det perfekte sted- uanset om man ønsker at booke en konference til 2.000 mennesker, et mødelokale til 10 personer, afholde et idrætsevent - eller blot ønsker at træne for din egen sundhed.

Kunde
DGI Huset Vejle

Samarbejde
Sparring siden 2016…

Nyt umbraco website samler DGI Huset Vejles mange afdelinger

Det var vigtigt for DGI Huset Vejle, at kunne styre alt content fra ét sted, og samtidig dele det på tværs af afdelinger/områder i huset.
Ønsket var mere fokus på krydssalg i form af annoncering på tværs af afdelingerne i huset .

Designet skulle være roligt og minimalistisk og samtidig også moderne. Et Master eventarkiv skulle gøre det let at styre alle husets events og arrangementer.
Endelig var der et klart ønske om at nedbringe telefontiden i receptionen og få guidet de mange forskellige brugere af huset rigtigt rundt på websitet.

Det er anden gang, at vi udvikler en hjemmeside sammen med DGI Huset Vejle. Første gang var i 2015, hvor siden blev lavet i Umbraco 7.
Vi er rigtig glade for samarbejdet og stolte af, at DGI Huset valgte CrossMind Reklamebureau. Den nye hjemmeside er bygget i Umbraco 8. 
 

Se website her www.dgihusetvejle.dk

DGI-website.jpg
DGI-løsblad-1.jpg

Løsblade

Layout og udarbejdelse af produktløsblade til møde- og konferencesegmentet.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL