Equus Cura betyder omsorg for heste.
Produkter lavet med omsorg for din hest!

 

Kunde
Equus Cura

Samarbejde
Sparring siden 2018…

Kategori(er)

Opgaver

Responsive hjemmeside

PREVENT - Emballage design

PREVENT - Produktfilm

Visitkort

Equus Cura

Equus Cura er en ny dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter i højeste kvalitet til heste. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. Equus Cura fokuserer på innovative og effektive produkter, som er yderst skånsomme for hesten. Deres produkter er fri for kemi og består kun af naturlige ingredienser.

Responsive hjemmeside

I forbindelse med lanceringen af Equus Cura's nye produkt fik de udviklet en hjemmeside til at brande deres nye produkt, vise deres nye produktfilm samt hvilke forhandlere de har.

Selve hjemmesiden skulle være let og enkel i designet og strukturen, så den opleves let og overskuelig for besøgende.

Equus Cura ville gerne selv stå for opdateringerne på hjemmesiden, så backenden skulle være intuitiv og overskuelig for deres medarbejdere. Løsningen er udviklet i Umbraco, som sikrer en let og overskuelig backend-brugerflade.

Se website live her

PREVENT - Emballagedesign

PREVENT er et let pulverprodukt, egnet til forebyggelse af muk og sur stråle.

Da Equus Cura lancerede deres nye produkt PREVENT, designede vi en lys og stilren emballage, som selvfølgelig går hånd i hånd med resten af markedsføringsmaterialet.

PREVENT - Produktfilm

I forbindelse med lanceringen af det nye produkt "PREVENT" er der produceret en produktfilm, som en del af en samlet digital markedsføringsløsning. Filmen præsenterer produktet og viser ydermere hvordan man skal benytte det.

Visitkort

Equus Cura fik designet og produceret visitkort, som fulgte tråden i resten af markedsføringen.