FL---ur.jpg

Fleggaard Leasing er et fuldblods leasingselskab, der rådgiver  kunderne når det drejer om erhvervsleasing af biler

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing er en del af Fleggaard koncernen, der har rødder tilbage til 1926 - og i dag er en af Danmarks største familieejede koncerner.

Fleggaard Leasing er et fuldblods leasingselskab uden forbindelse til banksektoren. Selskabet tilbyder en omfattende produktpalette og fleksible leasingløsninger inden for firmabiler, varebiler, importbiler samt drømmebiler på flexleasing vilkår.

CrossMind Reklamebureau og Fleggaard Leasing startede samarbejdet i 2016 med en fælles workshop, der tog udgangspunkt i at redesigne Fleggaard Leasings grafiske identitet- og skabe en klar kommunikationsstrategi.

Kunde
Fleggard Leasing A/S

Samarbejde
Sparring siden 2016…

Fleggaard-web.jpg

Responsive hjemmeside

Fleggaard Leasing ønskede at få en mere sammenhængende rød tråd i deres grafiske identitet, samt en kommunikationsstrategi, der udmøntede sig i en mere brugervenlig og overskuelig hjemmeside.

Overordnet skulle de forskellige produkter og informationer have en klar og logisk opdeling, så brugeren nemt kan finde relevant information. Løsningen omfatter desuden et online showroom, der opdateres automatisk fra Fleggaards ERP system Axapta.

Hjemmesiden er programmeret i Umbraco CMS.

Se websitet live her

Fleggaard-invitation.jpg

Kundeinvitationer

Fleggaard Leasing ønsker at knytte deres gode kunder tæt til virksomheden gennem en række kundeaktiviteter.

Udgangspunktet for alle aktiviteter er, at de skal have relevans for kunderne og hænge sammen med de produkter som Fleggaard Leasing tilbyder.

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL