GTC-sidebillede.jpg

Green Tech Center er et fyrtårn inden for udviklingen af fremtidens energi rigtige løsninger…

Kunde
Green Tech Center

Samarbejde
Sparring siden 2011…

Kategori(er)

Opgaver

Corporate identity

Profilbrochure

Green Tech Center

Green Tech Center er et slaraffenland for alle med en passion for fremtidens energiløsninger - Smart Grid.

Centret bygger på Triple Helix samarbejdet mellem virksomhed, offentlige myndigheder og uddannelsesinstitutioner - et frugtbart samarbejde, der samler den nyeste viden med de bedste kompetencer og derved driver den grønne udvikling mod morgendagens innovative løsninger.

Primo 2011 var der en mark, en vision og en direktør/entrepreneur, med et enormt drive. Vi var så heldige, at være med fra starten hvor navn, logo, koncept og identitet blev formet.

Corporate Identity

Smart Grid, grøn energi og teknologi, har været udgangspunktet for Green Tech Center's grønne univers. En dyb grøn platform, der understreger seriøsiteten bag projektet tilført sinuskurver og printplade strimler - skaber sammmen med skriftsnittet, det Green Tech Center materiale, der visualiserede og blev Green Tech Center's identitet længe inden det første spadestik blev taget.

Profilbrochure

Efterhånden som processen og projektet har taget form, har profilbrochure og salgsværktøjerne selvfølgelig skulle følge med. Ønsker fra kommende lejere og den generelle udvikling, har bidraget til udformningen af Green Tech Center, men Triple Helix og optimale testfaciliteter er og har været fundamentet hele vejen igennem.

Se profilbrochure her