Landsdækkende tømrer- og snedkerfirma med stolte håndværksmæssige traditioner...

Hustømrerne A/S

Hustømrerne er et af Danmarks største tømrerfirmaer med cirka 250 medarbejdere. De er landsdækkende, med baser i Aarhus, Aalborg og Aabenraa og har 97 år på bagen.

Hos Hustømrerne har kvalitet altid været en kerne i arbejdet. Kvalitet handler for Hustømrerne om, at gøre de rigtige ting, og gøre dem rigtigt.

Hustømrerne Profilbrochure

Hustømrernes profilbrochure blev designet ud fra deres nye grafiske identitet, som vi udarbejdede i 2015. Profilbrochuren har fået et grafisk løft og fremstår som et professionelt værktøj.

Se profilbrochure her

Hustømrerne Årsrapporter

I 2015 fik vi til opgave at lave Hustømrernes årsrapport, som var en del af deres nye grafiske identitet. Årsrapporterne er redesignet og fremstår med et professionelt udtryk.

Hustømrerne Website

Hustømrerne manglede et tidsvarenede design, som skulle hænge sammen med deres nye grafisk identitet. Hjemmesiden skulle også være let at holde opdateret fremadrettet. Den er bygget i Umbraco 7 og indeholder galleri, persontilknytning og nyhedsarkiv. 

Se website live her

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik