arbejdsbuks.jpg

Landsdækkende tømrer- og snedkerfirma med stolte håndværksmæssige traditioner...

Kunde
Hustømrerne A/S

Samarbejde
Sparring siden 2014…

Kategori(er)

Opgaver

100 års jubilæumsbog

Ny grafisk identitet

Brevlinje

Årsrapporter

Profilbrochure

Website

Hustømrerne A/S

Hustømrerne er et af Danmarks største tømrerfirmaer med cirka 250 medarbejdere. De er landsdækkende, med baser i Aarhus, Aalborg og Aabenraa og har 100 år på bagen.

Hos Hustømrerne har kvalitet altid været en kerne i arbejdet. Kvalitet handler for Hustømrerne om, at gøre de rigtige ting, og gøre dem rigtigt.

Hustømrerne har valgt af fejre deres 100-års jubilæum ved at udarbejde en bog, der i ord og billeder beskriver virksomheden gennem 10 årtier. Alle medarbejdere kan se frem til at modtage et eksemplar ved festlighederne, der markeres på jubilæumsdagen den 10. maj 2019.

Se bogen her

Ny grafisk identitet

I anledning af Hustømrernes 100 års jubilæum har vi udarbejdet en ny grafisk identitet.

Logoet er sat i en ny font, der i sit udtryk er enkel og let at afkode og passer godt til byggebranchen. Navnet er trukket ud af det blå banner, som har ændret sig til en konstruktion af tre huse/bygningerne, der giver dynamik til logoet.

Brevlinje

Den nye grafik udspringer af de tre dynamiske huse, der bliver til konstruktioner. Det blå farveforløb bruges som farveflade og er med til at understøtte den grafiske identitet.

Hustømrerne Årsrapporter

I 2015 fik vi til opgave at lave Hustømrernes årsrapport, som var en del af deres nye grafiske identitet. Årsrapporterne er redesignet og fremstår med et professionelt udtryk.

Hustømrerne Profilbrochure

Hustømrernes profilbrochure blev designet ud fra deres nye grafiske identitet, som vi udarbejdede i 2015. Profilbrochuren har fået et grafisk løft og fremstår som et professionelt værktøj.

Se profilbrochure her

Hustømrerne Website

Hustømrerne manglede et tidsvarenede design, som skulle hænge sammen med deres nye grafisk identitet. Hjemmesiden skulle også være let at holde opdateret fremadrettet. Den er bygget i Umbraco 7 og indeholder galleri, persontilknytning og nyhedsarkiv. 

Se website live her