JORTON A/S er en af Danmarks helt store entreprenører med afdelinger over hele landet…

JORTON A/S

JORTON A/S er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. Håndværkerne kan deres kram uanset om de opfører nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

Profilbrochure

JORTON's profilbrochure blev designet ud fra deres nye grafiske identitet, som vi udarbejdede i 2015. Profilbrochuren har fået et grafisk løft og fremstår som et professionelt værktøj.

Se profilbrochure her

Website

JORTON havde et stort ønske om at få lavet en mere tidssvarende hjemmeside. Både designet skulle have et løft og strukturen skulle gøres let og overskuelig for besøgende.

JORTON ville gerne selv stå for opdateringerne på hjemmesiden så backenden skulle være intuitiv og overskuelig for deres medarbejdere.

Designet er i tråd med deres eksisterende designguide og kommunikere både internt og eksternt hvad JORTON står for.

Løsningen er udviklet i Umbraco, som sikrer en let og overskuelig backend-brugerflade, så websitet er let at holde opdateret for de ansatte.

Se website live her

Årsrapporter

I 2015 fik vi til opgave at lave JORTONs årsrapport, som var en del af deres nye grafiske identitet. Årsrapporterne er redesignet og fremstår med et professionelt udtryk.

Annoncer

Opsætning af imageannoncer med fokus på erfaring, design og høj kvalitet.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik