Jorton_profil.png

JORTON A/S er en af Danmarks helt store entreprenører med afdelinger over hele landet…

JORTON A/S

JORTON A/S er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. Håndværkerne kan deres kram uanset om de opfører nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

JORTON har over 85 års succesrig historie og erfaring i ryggen, men virksomhedens DNA er det samme og indeholder klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde.

Håndværkerne kan deres kram uanset om de opfører nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

Kernekompetencerne ligger inden for nybyggeri, men også bevaring og fornyelse af den ældre bygningsmasse og infrastruktur, udgør en stor del af opgaverne for fx boligforeninger, virksomheder, det offentlige og for private.  

 

Kunde
JORTON A/S

Samarbejde
Sparring siden 2014…

Profilbrochure

JORTON's profilbrochure blev designet ud fra deres nye grafiske identitet, som vi udarbejdede i 2015. Profilbrochuren har fået et grafisk løft og fremstår som et professionelt værktøj.

Se profilbrochure her

Jorton-profilprofilbrochure-forside.jpg Jorton-profilprofilbrochure-opslag.jpg
Jorton_Web.jpg

Website

JORTON havde et stort ønske om at få lavet en mere tidssvarende hjemmeside. Både designet skulle have et løft og strukturen skulle gøres let og overskuelig for besøgende.

JORTON ville gerne selv stå for opdateringerne på hjemmesiden så backenden skulle være intuitiv og overskuelig for deres medarbejdere.

Designet er i tråd med deres eksisterende designguide og kommunikere både internt og eksternt hvad JORTON står for.

Løsningen er udviklet i Umbraco, som sikrer en let og overskuelig backend-brugerflade, så websitet er let at holde opdateret for de ansatte.

Se website live her

Årsrapporter

I 2015 fik vi til opgave at lave JORTONs årsrapport, som var en del af deres nye grafiske identitet. Årsrapporterne er redesignet og fremstår med et professionelt udtryk.

Jorton-aarsrapport-forside.jpg Jorton-aarsrapport-opslag.jpg
Jorton-annonce.jpg

Annoncer

Opsætning af imageannoncer med fokus på erfaring, design og høj kvalitet.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL