triplenine-boat-sea-mountains.jpeg

TripleNine tilfører værdi til marine ressourcer på en ansvarlig måde

TripleNine

TripleNine består af en række produktions-, handels- og salgsselskaber i Danmark, Norge og Chile med aktiviteter i mere end 40 lande.

Virksomhedens kernekompetencer omfatter udvikling, fremstilling og afsætning/salg af fiskemel og –olie som foderingrediens til markedssegmenterne aquakultur, agrikultur, petfood samt human.

TripleNine har hovedsæde i Esbjerg.

Kunde
TripleNine

Samarbejde
Sparring siden 2010…

Brand Guide

TripleNine består af en række virksomheder der er opkøbt/lagt sammen over flere år – og derfor har de hver i sær haft deres egen identitet og kommunikationsplatforme. I takt med at TripleNine er blevet en betydelig global spiller på markedet for fiskemel- og olie som foderingrediens, har det været naturligt at få defineret en klar og tydelig identitet for hele virksomheden.

I samarbejde med Hildebrandt og Brandi har TripleNine været i gennem en længere analyseproces af hele organisationen for at definere virksomhedens DNA og fremtidige strategi - en proces CrossMind til dels har været en del af i forhold til at udarbejde en Brand Guide, der skal sikre at brandet TripleNine kommunikeres stærkt og ensartet globalt.

Denne guide er nu færdiggjort - og vil fremover være retningsgivende for TripleNine og styrke deres kommunikation og visuelle identitet.

999 - brandguide CMweb.jpg

Profilfilm til TripleNine

Som en del af TripleNine's strategi om, at udvide deres aktiviteter på globalt plan har CrossMind Reklamebureau, i samarbejde med TripleNine udviklet en global præsentationsfilm. Filmen giver investorer og samarbejdspartnere et indblik i TripleNine's værdier og forretningsområder.

Der har gennem hele forløbet været en tæt og konstruktiv dialog fra idé, synopsis og manuskript til storyboard, skudliste og redigering, hvor vi selvfølgelig har løftet den professionelle del. Optagelserne er filmet flere steder i verden, henover første halvdel af 2014 af CrossMind's filmhold - klippet og mixet færdig hen over sommeren og vist første gang i Kina i september måned 2014. Filmen er lavet i både en engelsk og kinesisk udgave - den kinesiske version ligger på det kinesiske sproglag på TripleNine-Group.com.

Komplet frontend/backend løsning samler tre hjemmesider i én til TripleNine

TripleNine havde et ønske om at samle alle selskabers hjemmesider i én løsning under samme navn. Målsætningen var at skabe en digital løsning med fokus på content til opdrættere og foderproducenter som de primære målgrupper.

Hjemmesiden er billedbåret i et moderne design med plads til relevant content og implementering af video.

Websitet er bygget i Umbraco og contentdelen er optimeret ifht. SEO og målgruppen med tydelige CTA’ere på alle sider.

Se website live her

999-website-1.jpg web-slides.jpg web-slides-3.jpg web-slides-2.jpg
999-PR.jpg

Pressemeddelelser

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL