Vejle-Kommune-sidebillede.jpg

Vejle Kommune er en del af Trekantområdet og Region Syddanmark med et indbyggertal på ca. 115.000…

Vejle Kommune / Vejle Erhverv

Vejle Kommune, herunder Vejle Erhverv, arbejder målrettet med kommunikation i et utal af sammenhænge. På udvalgte opgaver defineres de platforme, der passer til målgruppen og opgaven i samarbejde med CrossMind Reklamebureau.

Det kan være Vejle Spildevand, Vejle Erhverv samt Teknik & Miljø der er på udkig efter virksomheder der, via et leverandørbaseret samarbejde, hjælpe med at udvikle fremtidens løsninger indenfor klima, vand og spildevand - eller Vejle Erhverv der er vært ved Vejle Erhvervskonference og skal sikre sig erhvervslivets opmærksomhed.

 

Kunde
Vejle Kommune

Samarbejde
Sparring siden 2012…

Go card og invitation

Ved hjælp af en invitation og et Go Card inviterer Teknik & Miljø og Vejle Erhverv til partnerskabsmøde omkring udvikling af fremtidens klimaløsninger indenfor håndtering af regn- og spildevand.

VK---GoCard.jpg VK-Invitation.jpg

Vejle Erhverv

Udvikling af teaserfilm til eksekvering på sociale medier for at skabe opmærksomhed om Vejle Erhvervskonference 2017. Med overskriften ”Værtens bedste Vejle” er konferencen et arrangement skabt i et tæt samarbejde mellem erhvervsnetværk i hele Vejle Kommune:
Aktiv Erhverv, Business Vejle, Børkop Handel og Erhverv, City Vejle, Give Handel og Erhverv, VBs erhvervsnetværk, Vejle Kommune samt Vejle Erhverv.

Vejle Erhverv

Åbningsfilmen ved Vejle Kommunes Erhvervskonference 2017, der har overskriften "Værtens bedste Vejle", introducerer arrangementets vært Morten Pelch samt repræsentanter for de 6 netværk, der er medarrangører - Aktiv Erhverv, Business Vejle, Børkop Handel og Erhverv, City Vejle, Give Handel og Erhverv, VBs erhvervsnetværk, Vejle Kommune samt Vejle Erhverv.

Filmen fungerer som intro, og blev vist i Vejle Musikteater - umiddelbart efter filmen gik tæppet og Jens Ejner Christensen og Morten Pelch kørte ind på scenen i bilen, der bliver brugt i filmen.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL