Spildevandsafledning, rensning af spildevand og regnvandsbehandling i hele Vejle Kommune...

Vejle Spildevand

Vejle Spildevand sørger for spildevandsafledning, rensning af spildevand og regnvandsbehandling i Vejle Kommune. Vejle Spildevand er desuden sparringspartner for Vejle Kommune og andre samarbejdspartnere som fx virksomheder, boligforeninger, Kystdirektoratet og Naturstyrelsen. Her hjælper de med at gennemføre vand- og klimaplaner og lave forebyggende klima- og miljøarbejde.

Vejle Spildevand har ca. 1.950 km kloakledninger, omfatter mere end 380 pumpestationer samt 9 renseanlæg, hvor det største ligger i Vejle.

Kunde
Vejle Spildevand

Samarbejde
Sparring siden 2019...

vejlespildevandlogo.jpg

Logodesign

I forbindelse med det nye logo er der tilføjet en payoff - "Vand i balance", som siger noget om de mange forskellige opgaver som Vejle Spildevand løser.

Udover opsamling, rensning, filtrering af regn- og overfladevand, tager Vejle Spildevand imod klimaudfordringerne, opretholder bæredygtige renseanlæg og tilstræber at blive selvforsynende via egne sol-og biogasanlæg.

Vand i balance er til gavn for alle i dag, imorgen og for generationerne, der kommer.

Bølgen der går gennem logo'et samt den lille "splash" over V'et leder tankerne hen på vand.

 

vejlespildevand-logoguide.jpg

Design guide

Vejle Spildevand har fået udarbejdet en design guide, der viser hvordan det nye logo skal fremtræde på trykte og digitale platforme. Endvidere gives der anvisninger til logoplacering på tøj, facader og øvrige outdoor elementer.

Hjemmeside

Vejle Spildevand havde ønsker om en mere intuitiv og overskuelig hjemmeside, som bl.a. kunne aflaste supporten på mange af de samme spørgsmål og gøre selvbetjeningen mere brugervenlig og tilgængelig for kunderne. Ønskerne indebar også at få fortalt om de mange samfundsmæssige opgaver, som Vejle Spildevand hele tiden arbejder på. Hjemmesiden skulle samtidig have et grafisk løft, der stemte overens med deres nye friske identitet.

Den nye, meget grafisk karakteristiske hjemmeside indeholder en informativ sektion, der svarer på alle de ofte stillede spørgsmål, som kunderne har omkring bl.a. regninger, selvbetjening og flytning. Skulle der være andre spørgsmål, kan man nemt udfylde og indsende en formular direkte fra siden eller ringe. I lukketiden vil siden fremvise info om vagttelefon, så kunderne aldrig står på bar bund. Man kan også søge blandt alle medarbejdere og finde den rette person.

Vi har ligeledes udviklet en smart skræddersyet løsning til ønsket om at bringe projekterne frem i lyset. Her kan Vejle Spildevand optegne arealer og veje til hvert enkelt projekt på et kort, så kunderne hurtigt og nemt kan se, om der sker noget i nærheden af deres bopæl, samt med få klik læse alt hvad der er at vide om projektet.

Selvbetjeningen er et af Vejle Spildevands vigtigste værktøjer, og denne har også fået en stor overhaling både visuelt og brugervenligt, samt blevet meget let tilgængelig og fjerner mange frustrationer, som kunderne havde før i tiden. Den dybdegående søgefunktion på hjemmesiden sikrer også, at kunderne kan finde frem til de ønskede informationer.

Se hjemmesiden

vejlespildevand-hjemmeside.jpg
vejlespildevand-visitkort.jpg

Brevlinje

Der er udarbejdet brevpapir, visitkort samt skabeloner til mapperygge til internt brug, der følger den nye grafiske identitet.

PowerPoint skabelon

vejlespildevand-powerpoint.jpg
vejlespildevand-gimmic-2.jpg

Medarbejder goodie bag

I forbindelse med den internt lancering af det nye logo og den nye grafiske identitet, fik alle medarbejdere ved Vejle Spildevand udleveret en goodie bag. Den bestod af en mulepose, en taskeparaply samt bolcher - alt sammen med det nye logo på.

vejlespildevand-annonce.jpg (1)

Åbent Hus arrangement

Den 24. august slog Vejle Spildevand dørene op for alle interesserede. På dagen var der mulighed for en spændende rundvisning på anlægget, konkurrencer og aktiviteter for hele familien.

Der var desuden besøg af Steen Gade, tidligere direktør for Miljøstyrelsen, der fortalte om FN's verdensmål og Vejle Spildevand præsenterede de store klimaprojekter, der arbejdes med.

Arrangementet blev markedsført på Facebook, på pylonerne ved Vejles indfaldsveje samt avisannoncering.

vejlespildevand-door-hanger.jpg (1)

Dørhænger

I forbindelse med Vejle Spildevands forskellige projekter ude hos borgerne, er der udviklet en dørhænger som informerer om de gener og tidsrum, der påvirker borgeren. Dørhængeren er lamineret således at dato let kan slettes - og borgeren kan aflevere den i den opsatte postkasse ifm. projektet - så den kan genbruges.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL