IMG_2804.jpg

VINGSTED hotel & konferencecenter danner de perfekte "naturskønne rammer" om et hvert møde, kursus eller konference…

VINGSTED hotel & konferencecenter

VINGSTED hotel & konferencecenter er som navnet antyder et hotel og konferencecenter, men det der gør dem helt specielle, er placeringen i den helt unikke natur i Vejle Ådal samt den atmosfære, der bliver skabt af deres personale i de perfekte rammer - som de iøvrigt kalder "opholdskomfort"!

Kunde
VINGSTED hotel & konferencecenter

Samarbejde
Sparring siden 2009…

Visitkort2019.jpg

Logo og Corporate Identity

Som en del af strategien med, at bevæge sig væk fra sit mangeårige image som idrætscenter, blev navn og logo harmoniseret i starten af 2011. "Vingstedcentret" blev til "VINGSTED hotel & konferencecenter" og logoet fik et aktivt, imødekommende og gæstfrit "i", som key visual og det element, der giver VINGSTED sit særkende.

De grønne nuancer har altid været en naturlig del af VINGSTED's identitet - hvilket harmonerer perfekt med den geografiske beliggenhed! Den grønne farvepalette er blevet justeret til, fået lidt mere varme og glød, så den stemmer overens med gæsternes oplevelse af VINGSTED.

profilbrochure-vingsted-forside.jpg

Profilbrochurer

For at kunne introducere mødeledere, gæster mv. for de perfekte rammer, er der udarbejdet præsentationsmateriale i form af bl.a. en profilbrochure, der præsenterer VINGSTED som kursuscenter.

Se profilbrochuren her

vingsted_ny_website.jpg

Website

 Design og programmering af website.

 Se website live her

vingsted-flyer-sommersetup.jpg

VINGSTED Sommeraktiviteter

Hver sommer tilbyder VINGSTED someraktiviteter for familier og venner, hvor man kan komme og nyde en lækker sommerbuffet og prøve VINGSTEDs mange gratis aktiviteter. Hertil udarbejder vi markedsføringsmaterialer i form af annoncer, flyers, plakater og vejbanner.

Profilfilm

Næst efter selv at være på stedet, så er film et rigtig godt medie til at give gæsterne et indtryk af stedet. Filmen er med til at skabe en levende stemning og vise det miljø og de omgivelser stedet kan tilbyde.

 

VINGSTED-PR.jpg

Pressemeddelelser

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL