crossmind-we-want-to-impress-wide.jpg

Kort fortalt - vi er et fullservice reklamebureau bureau, der altid leverer gennemarbejdede kreative løsninger

Originalitet og kreativitet - den kreative platform skal være stærk, anderledes og original for at opnå effekt i et konkurrencepræget marked. Vi vil være den kreative sparringspartner, der leverer løsninger - der virker.

Dialog og personlig kemi - gensidig tillid og loyalitet er kodeord for et værdifuldt samarbejde. En konstruktiv dialog, hvor begge parter bidrager til opgaven ved hjælp af egne erfaringer og meninger, samt faglige kompetencer, er vigtig for opnåelse af fælles mål.

Ansvarlighed og god arbejdsmetodik - vi sætter en ære i at levere den optimale løsning, overholde aftalte leveringstider og budgetter. Ved varige samarbejder evalueres samarbejdet, resultaterne og økonomien på årlige strategi- og budgetmøder, hvor også fremtidige aktiviteter, fastlægges.

Forventningsafstemning - et godt resultat kommer sjældent af sig selv. Her er det afgørende med en gensidig forventningsafstemning om, hvad opgaverne indebærer og kræver af såvel bureau som kunde. Det giver overblik og skaber grundlaget for et succesfuldt samarbejde.

Moral og etik - for os er det vigtigt, at udføre opgaverne med respekt for nutidens moral og etik og selvfølgelig altid med gældende lovgivning som den overordnede vejviser. 

Kundeporteføljen er bred og bureauet har ingen planer om at specialisere sig i nogle bestemte brancher. En bred kundeportefølje giver et kendskab til mange brancher og deres problemstillinger. Ofte er der tale om en slags synergi-effekt, da en viden om én branche, ofte med fordel kan udnyttes i en anden branche/opgave.

Samarbejdet mellem CrossMind Reklamebureau og vores kunder beror på gensidig tillid, der forhåbentlig munder ud i langvarige relationer. CrossMind Reklamebureau vil gerne være det solide fullservice bureau, der altid leverer gennemarbejdede kreative løsninger.

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL