SELFIE2.jpg

Dato:

november 2019

Kort om mig

Jeg er opvokset i Vejle, men kommer oprindeligt fra Aarhus, hvor jeg også har boet og studeret de sidste 5 år. Jeg har altid været meget kreativ, men tænkte først sent jeg ville forsøge at leve af det. Jeg har nu brugt nogle år på at finde mig selv karrieremæssigt og dygtiggøre mig grafisk. I løbet af de sidste to år har jeg desuden også "arbejdet" som mor :-)

CrossMind

Jeg søgte praktik hos CrossMind med et ønske om at komme tættere på reklamebranchen, og undersøge om dette kunne være en fremtidig karrierevej for mig. Efter min barsel var jeg så heldig at blive tilbudt en 7 ugers praktik hos CrossMind i perioden 04.11.19-23.12.19. Her har jeg brugt min tid på at blive bedre i mit grafiske arbejde, snuse til reklamebranchen, lære nogle fantastiske mennesker at kende og ikke mindst fastlægge en kurs til min fremtidige uddannelse og karriere.

Opgaver

Jeg har bl.a. fået æren af at lave CrossMinds julekort fra 2019.
Jeg har også arbejdet med udvikling af logo og flyers til en lille hobbyvirksomhed.
Desuden fik jeg professionel feedback i udfærdigelse af min egen optagelsesopgave til mediegrafiker uddannelsen - som jeg i øvrigt blev optaget på.

CrossMind har været en utrolig arbejdsplads fra dag 1. Jeg har mødt en skøn gruppe mennesker som har om hjulpet og guidet mig videre med øje for lige den jeg er. På trods af at en virksomhedspraktik kan lyde noget banalt, så ville jeg aldrig, aldrig, aldrig have været denne foruden :-)

Kontakt

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mig, eller se hvad jeg ellers kan,
skal du være mere end velkommen til at kontakte mig:

alberte.kok@gmail.com
30867810
LinkedIn
Instagram

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL