Casper.JPG

Casper Bruun Lassen

Dato:

november 2017

Mine faglige drivkræfter

Online marketing, specielt SoMe og annoncering. Jeg syntes netop, at arbejdet med sociale medier som markedsføringsredskab er utroligt spændende, da man både kan bringe sin kreativitet og indre story teller i spil samtidig med, at man kan bruge sin analytiske side til at analysere på tal og feedback, og derigennem løbende og håndgribeligt evaluere på ens indsats. Ligeledes er branding et område som jeg finder ekstremt fascinerende og jeg har hentet stor inspiration fra Holts Cultural Branding model og Sineks Golden Circle.

 

Essensen af mine evner - kogt ned til fem flueben

  • Online marketing, specielt SoMe
  • Idegenerering, trods en analytisk tankegang, elsker jeg at brainstorme og udvikle sjove ideer
  • Skarpt øje for korrektur
  • Organisator, med en forståelse for at struktur både kan blive en rigid stopklods, såvel som et middel til at arbejde mere effektivt - jeg eksperimenterer stadig med den rette balance
  • Gåpåmod - dvs. evnen til at gribe alle opgaver og arbejde videre på dem (som cand.negot kan man ikke undgå at blive bredtfavnende og omstillingsparat!)

 

Cand’Hva for noget? - Bare tænk kommunikation og marketing

Jeg er uddannet på SDU og har læst en cand.negot med fokus på global marketing management. Uddannelsen er meget bredtfavnende og jeg har beskæftiget mig med alt lige fra økonomiske modeller til spanske digte og kulturhistorie. Det vigtigste jeg har taget med mig fra min uddannelse er uden tvivl en stor vidensmæssig ballast, og et holistisk tankesæt hvor jeg forsøger at tage højde for de mange forskellige elementer, som spiller ind når man udstikker retningen man vil følge.

Første skridt videre mod en karriere indenfor markedsføring starter med mit praktikophold her hos CrossMind, og jeg gælder mig meget til at komme i gang, og forhåbentlig bidrage med nye gode input og spørgsmål.

 

Aktiv sofakartoffel

Jeg er en god blanding mellem en regulær sofakartoffel og et aktivt udendørs menneske. Lidt af et paradoks, men jeg kan virkelig sætte pris på at flade ud og hygge indenfor i varmen, med dejlig te, gode film og serier (jeg er lidt af en filmnørd), strategiskbetonet brætspil og madlavning (fyldig comfort food!).

Men samtidigt, kan jeg næppe tænke på noget skønnere end at gå en tur udenfor og nyde byrummet og dens arkitektur eller naturen med dens mange farver og friske luft. Naturoplevelserne dyrker jeg også især igennem mine hobbyer jagt, landevejscykling og skiløb. Men lige meget hvad jeg foretager mig, så elsker jeg mest af alt at dele mine oplevelser med familie og venner.

 

Har jeg vækket din interesse? Så kontakt mig her:

Mail: casperlassen@outlook.dk

Tlf: 3031 5622

LindkedIN: www.linkedin.com/in/casper-bruun-lassen-007

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL