Emil-schnohr.jpg

Emil Schoelzer Schnohr

Dato:

oktober 2018

Min tid hos CrossMind

Jeg kom ind som webudvikler-praktikant hos CrossMind Reklamebureau i jagten på erfaring og arbejde. Mit første indtryk var positivt omkring de meget imødekommende mennesker, som gav mig en hjemlig fornemmelse.

Hos CrossMind mødte jeg en særlig form for arbejdsplads, hvor alle holder sammen som en familie og hvor ens personlige liv er lige så vigtigt som arbejdslivet. Ikke mindst er der stor interesse for hinandens arbejdsopgaver - for i sidste ende er vi sammen om at skabe succes.

Min rolle

Jeg kom ind som programmerøren der manglede, hvor jeg har været med til at udvikle nye moderne og brugervenlige websites. Jeg sætter pris på ansvaret der er betroet mig, og føler, at jeg har haft en vigtig rolle på trods af min praktikant-status - ikke mindst er jeg blevet en meget bedre udvikler, med forbedrede visuelle færdigheder bygget ovenpå min mere tekniske baggrund som webintegrator-uddannet.

Her bliver lavet nogle fede projekter med åbenhed for nye idéer. Det er et oplagt sted for praktikanter. Du behøver ikke at fremlægge topkarakterer - gå ind og vis at du kan noget - enten kan man noget, eller også kan man ikke, og man får rig mulighed for at vise sig frem som en indflydelsesrig kollega.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL