mj-profilfoto.jpg

Michael Jensen

Dato:

februar 2018

En passioneret grafisk blæksprutte

Det hele startede som 17-årig, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med grafisk design. Der sad jeg hjemme og klikkede rundt i Photoshop, og blev helt betaget af den grafiske verden.
Senere har jeg, gennem en del uddannelse, tilegnet mig en god portion viden, som spænder bredt. Nævneværdigt er især mit ophold på Skolen For Visuel Kommunikation, hvor undervisningen blev tilrettelagt og udført af branchefolk. Her kom jeg igennem alle facetter af den grafiske branche, herunder visuel identitet, UI/UX, branding, emballering, logo design, CI, typografi, fotografering, prepress, layout og opsætning af magasiner, foldere m.v. så alt dette er en del af mine kompetencer.På det seneste er jeg også blevet imponeret over hand lettering kunsten, som også er noget jeg øver, og ønsker, at komme til at mestre.
I dag er grafisk design stadig min helt store passion og hobby, og forhåbenligt snart kandet blive en levevej.

 

Min tid hos CrossMind Reklamebureau

Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med en kundeopgave omkring et nyt patenteret produkt inden for hestepleje. Her har jeg udarbejdet labels til emballage, lavet annoncer, plakater, visitkort, brevpapir og design af website. Det hele pakket ind i et overordnet CI, så der er en rød tråd igennem det hele.

 

En analog mand i en digital verden

Jeg har en passion for det analoge. Bl.a. er jeg stor samler, og nyder, af musik på vinyl og kassettebånd. Om det er fordi jeg er vokset op med disse medier, eller om det er fordi lyden er så varm, er jeg ikke sikker på – det er nok en kombination af begge. Jeg finder
det også virkelig interessant, når man blander det analoge med det digitale i den grafiske verden. Det har en charme over sig, som jeg virkelig nyder.
Ellers nyder jeg livet i Fredericia, hvor jeg bor, sammen med min kæreste og to børn. Ydermere bruger jeg også noget af min fritid på, at køre BMX.

 

Lad mig vise hvad jeg kan

Brug gerne nogle minutter på at se, hvad jeg kan.

Dribbble: www.dribbble.com/Mickey_Beast
Instagram: www.instagram.com/mickey__beast

 

Skal vi tage en snak?

Finder du ovenstående interessant, så synes jeg, at vi skal tage os en uforpligtende snak.

Telefon: 20 62 60 71
Mail: mictheraw@gmail.com

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL