Cookies.jpg

Sikker hjemmeside i Umbraco CMS med HTTPS og SSL Certifikat

Hele vores samfund er afhængig af internettet i dag, og derfor er cyberkriminalitet også det værste, som en virksomhed kan udsættes for. Derfor vægter vi højt, at de hjemmesider vi udvikler, står på sikker grund, da det ikke er sjovt for nogen, når først skaden er sket.

 

HTTPS-beskyttelse

I dag og fremadrettet kobler vi altid et SSL-certifikat på domænet.

Et SSL-certifikat sørger for at alt data, der flyver frem og tilbage mellem serveren og brugerens enhed,er krypteret.
Det vil sige, at data er ulæselige for det menneskelige øje, hvilket er vigtigt, hvis det skulle falde i de forkerte hænder. 

En hacker kan nemlig “gribe” data på vejen mellem serveren og browseren.
Hvis du f.eks. logger ind et sted og skriver din e-mail og adgangskode, så ligeså så snart du trykker ENTER, vil disse oplysninger blive sendt til serveren, så den kan bekræfte, at det er dig.

Men en ondsindet person kan potentielt snuppe oplysningerne på vejen og læse dem, præcist som du skrev dem.
Et SSL-certifikat omskriver dine oplysninger, så hackeren ikke kan se, hvad der rigtigt står.

Nogle af de mest populære browsere som Google Chrome, fortæller også brugerne at en hjemmeside er usikker, hvis der ikke er tilkoblet et SSL-certifikat.

 

Umbraco og ASP.NET

Vi udvikler hjemmesider i Umbraco CMS systemet, som er bygget på Microsoft’s ASP.NET platform.

Platformen er globalt anerkendt for at have sikkerhed som sin største styrke, og det er bl.a. også en af de vigtigste fordele ved Umbraco mod eksempelvis Wordpress, som mange bruger.

Oveni det har Umbraco bygget sit eget sikkerhedsnet, så alle lagene i hjemmesiden er solidt forsvaret helt ind til kernen.
Ingen er 100% sikre mod cyberangreb, det er den bitre sandhed, men derfor er det ekstra vigtigt, at man bygger sin hjemmeside på et stærkt fundament. 

 

Backup

Der er ikke noget værre end at investere i en ny, moderne og lækker hjemmeside for så at få den ødelagt.

Det er heldigvis ikke noget, der sker så tit, men man kan aldrig være for sikker. Derfor tager vi dagligt backup af databasen og sidder selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis der skulle ske noget uventet.

 

Brug for en tryg partner?

Vi vil gerne mødes og snakke om din virksomheds behov for en moderne og sikker hjemmeside, så vi sammen kan finde ud af, om vores visioner matcher.

Giv os gerne et ring på 7641 0500 eller skriv til info@crossmind.dk, så kan vi måske lægge fundamentet til et stærkt partnerskab.

Se vores website portefølje

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL