arbejdstilsynet.jpg

Arbejdsmiljø er en ret vigtig detalje…

Dato:

november 2012

Arbejdstilsynet på besøg

Arbejdsmiljøet er essentielt, og har fra dag et haft høj prioritet - og derfor var meldingen fra Arbejdstilsynests besøg d. 7. november 2012 også vigtig "…jeg afrapporterer hermed besøget hos jer uden anmærkninger og I vedbliver at ha’ jeres ”grønne smiley” som viser, at I ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet og at I har styr på jeres arbejdsmiljø på besøgstidspunktet."

Hemmeligheden

I dagligdagen holder vi et høj informationsniveau og en positiv dialog. Vi holder jævnligt "CrossMind Congress", møder hvor vi vender alle forhold på bureauet. En gang om året afholders der MUS med den enkelte medarbejder. Og så findes der en medarbejderhåndbog, hvor værdier, kultur og processer er beskrevet. Man kan blandt andet læse:

>> CrossMind Reklamebureau skal først og fremmest være en god arbejdsplads, som bliver skabt af de mennesker, som arbejder der; hvis bureauet “kører” optimalt vil det virke smittende på vores kunder, der kommer i huset eller som vi besøger.

For CrossMind Reklamebureau er reklame og marketing en “holdsport”, hvor man bruger og hjælper hinanden, så det “produkt” vi leverer ud af huset, er så skarpt som overhovedet muligt.

Derfor sætter CrossMind Reklamebureau fællesskabet højt – leverer man til fællesskabet og er en team player, står man stærkt i organisationen – nedbryder man fællesskabet og er super egoist, er CrossMind Reklamebureau ikke det rigtige sted, man er ansat – VIGTIGT, her tænker vi “We” og ikke “Me”.

Martin Haar Kristensen har ansvaret for, at sætte ”holdet” på CrossMind Reklamebureau så det til enhver tid udgør de bedste kompetencer både professionelt og socialt. <<

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL