CrossMind2005.jpg

CMR2005 Flashback…

Dato:

december 2005

"Al begyndelse er svær" - er rammende for 2005…!

2005 blev et turbulent år. Bureauet er nystartet uden rigtig at have fundet sine ben, høje etableringsomkostninger og manglende salg, presser likviditeten og truer bureauet direkte på overlevelsen.

Livremmen bliver spændt ind, og der bliver taget afsked med Morten Gammelgaard i sommeren 2005 - og dermed også bureauets Audi, der bliver skiftet ud med en VW Caddy. Bureau får ny adresse i Havneparken 14B, 7100 Vejle, hvilket ikke er omkostningsbesparende, men nødvendigt da Vedelsgade 23 bliver solgt - og lejemålet i Havneparken indgår i handlen.

Canvas salget bliver varetaget af Marie-Louise Hansen, TeleMark, Aarhus i anden halvår af 2005. Hendes salg samt et hav af oplæg, får stille og roligt tingene, samt optimismen til, at gå i den rigtige retning i slutningen af 2005. Nye kunder kommer til og samarbejdet med de eksisterende kunder udvides.

Samarbejdet med Danske SlagterMestres Landsforening, Vejle Idrætshøjskole, IMPO Trading og Toyota Truks er med til, at holde hjulene i gang, og får 2006 til at virke mindre truende…

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL