CMR-registreret.jpg

Patent- og Varemærkeregistreret…

Dato:

november 2011

CrossMind Reklamebureau registreret

CrossMind Reklamebureau som navn og logo blev taget i brug d. 7. juli 2009.

Navnet er inspireret af reklamebranchens vigtigste værktøj - hjernens evne til at forene kreativitet med strategisk tænkning.

CrossMind:

En professionel tilstand i hjernen, hvor den højre hjernehalvdel (den kreative) og den venstre hjernehalvdel (den strategiske) arbejder optimalt sammen.

>>Det er godt nok vores egen fortolkning af ordet, men det er måden vi arbejder på! Idéen og den kreative eksekvering skal være stærk og strategien skal være på plads, ellers kommer konceptet ikke til at hænge sammen, og man risikerer, at spilde store dele af sit marketingbudget!<<

Logo designet fremstår enkelt og minimalistisk, og anvendes som udgangspunkt uden registreringsmærket.

CrossMind Reklamebureau er registreret hos Patent- og Varemærkestyrelsen under kategorierne:

02: Maling, fernis, lak, rustbeskyttelsesmidler og træimprægneringsmidler, farvestoffer, bejdsemidler, naturlig harpiks i rå tilstand, bladmetaller og metalpulver til brug for malere, dekoratører, bogtrykkere og kunstnere.

16: Papir, pap, varer heraf og ikke indeholdt i andre klasser, tryksager, bogbinderiartikler, fotografier, papirhandlervarer, klæbemidler til papirvarer og til husholdningsbrug, artikler til brug for kunstnere, pensler, skrivemaskiner og kontorartikler (dog ikke møbler), instruktions- og undervisningsmateriale (dog ikke apparater), plasticmateriale til emballeringsbrug (ikke indeholdt i andre klasser), tryktyper, klichéer.

35: Annonce og reklamevirksomhed, bistand ved forretningsledelse, bistand ved forretningsadministration, bistand ved varetagelse af kontoropgaver.

 

Patent- og Varemærkestyrelsen

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL