crew2018.jpg

The Minds - december 2018…

Dato:

december 2018

Holdet bag stjernerne 2018

Positioneringen i forhold til kunder og kollegaer bliver mere og mere tydelig i 2018. CrossMind Reklamebureau skal selvfølgelig have en skarp profil. Men skal ikke have ”stjernestatus” og kæmpe om rampelyset med bureauets kunder eller kommende kunder for den sags skyld - det er bureauets kunder der er stjernerne.

Vi skal ikke have 20-30 nye hurtige kunder om året, men derimod kunder som vi kan opbygge et tæt, langt og tillidsfuldt samarbejde med - kunder hvor vi kan give den sparring, rådgivning og de løsninger, der passer til lige nøjagtig dem og deres målgruppe - og det tager lidt tid, da der ikke er to virksomheder eller målgrupper der er ens.

CrossMind Reklamebureau vil være kendte “af de rigtige” for den gode relation, fuld tillid og høj faglighed samt, at vi er bureauet, der arbejder benhårdt i kulissen, for at gøre vores kunder til “stjerner” - og vi er faktisk super "heldige" med og kan glæde os over, at vores kunder har succes :o)

-->

På billedet: Magnus Myhre, Tanja Lindholm, Ann Nielsen, Kasper Jensen, Martin Haar Kristensen, Mads Sørensen, Ina Frandsen, Christina Kvorning og Emil Schoelzer Schnohr.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL