crew2009.jpg

The Minds - januar 2010…

Dato:

januar 2010

Pressemeddelelse - Januar 2010

Duo bag nystartet reklamebureau deler ejerskabet mellem sig

Henrik Prüsse, direktør i JTT Conveying A/S og manden bag det nystartede CrossMind Reklamebureau i Vejle, overdrager pr. 1. januar 2010 halvdelen af virksomheds-anparterne til den hidtidige administrerende direktør.

Overdragelsen sker som en naturlig følge af den strategi, der blev lagt fra starten, hvor vægten var lagt på en daglig ledelse med bred erfaring fra, en ofte turbulent, reklamebranche.

Virksomheden har siden starten i august 2009 været 100% ejet af Henrik Prüsse, men fra januar 2010 indtræder Martin Haar Kristensen i direktionen og fortsætter samtidig den daglige ledelse af de fire medarbejdere på virksomhedens domicil i centrum af Vejle.

CrossMind Reklamebureau ApS udspringer af det tidligere Coodo Reklamebureau ApS, der i juli måned 2009, måtte stille sig i køen af konkursramte virksomheder. Et mangeårigt venskab mellem Henrik Prüsse og Martin Haar Kristensen, der var den ene af de to tidligere ejere af Coodo Reklamebureau ApS, var den primære årsag til, at Henrik Prüsse gik ind som økonomisk investor for at føre firmaet videre under nyt navn, men med den samme medarbejderstab. JTT Conveying A/S har i 25 år beskæftiget sig med produktion af transportører til en bred vifte af industrivirksomheder og da dette forretningsområde ligger et pænt stykke fra reklamebranchen, var det hensigtsmæssigt, at placere den daglige ledelse hos Martin Haar Kristensen, der også er Art Director.

-->

På billedet: Niels Christian Kjeldgaard, Tanja Lindholm, Christina Kvorning, Peter Nielsen, Martin Haar Kristensen og Henrik Prüsse.

1. juli år 2012 overdragede Henrik Prüsse sine sidste anparter til Martin Haar Kristensen, der siden har været eneejer af CrossMind Reklamebureau ApS.

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL