primary_diets_logo.jpg

NY IDENTITET - PRODUKTLANCERING

Dato: februar 2021

UDFORDRING

AB NEO A/S er globalt førende indenfor udvikling og levering af kvalitetsprodukter til landbrugsindustrien.

I forbindelse med introduktionen af et nyt foderprogram til smågrise, Primary Diets 0-15kg, på det danske marked, ønsker AB NEO at skabe en klar identitet forud for den efterfølgende markedsføring overfor landmændene. Ligeledes skulle  konsulenterne engageres i processen forud for deres salgs- og rådgivningsindsats.

 

primary_diets_logo.jpg

LØSNING

Udvikling af logo og identitet, opsummeret i designguide

I forhold til et eksisterende logo er der tilføjet et ”vuggelignende” element, der taler ind i målgruppen, smågrise 0-15 kg. Ligeledes er der tilføjet et payoff, der signalerer vækst hos grise gennem viden og rådgivning.

Det redesignede logo er implementeret i den nye grafiske identitet og en overskuelig designguide er med til at sikre ens identitet på alle platforme.

LØSNING

Umbraco webløsning koblet til Campaign Monitor

Den nye hjemmeside for Primary Diets skulle være unik og udtrykke virksomhedens dominerende position på markedet med fokus på rådgivning, data og viden til landmændene.

Det er opnået med et karakteristisk og moderne design, hvor bløde, legende effekter betyder at brugeren får en lækker oplevelse.

Hjemmesiden er koblet sammen med Primary Diets marketingsplatform, Campaign Monitor, der automatisk indsamler kategoriserede mailadresser med henblik på udsendelse af målrettede nyhedsbreve, der skal styrke salget.

Modulær backend giver fleksibilitet og editorvenlighed

Selve administratordelen er mindst lige så vigtig og Primary Diets hjemmeside indeholder en meget modulær backend, hvor editor selv kan bygge siderne ved at tilføje moduler, hvor der kan indstilles afstand, farver og meget andet. I samarbejde er der fundet en balance mellem fleksibilitet og brugervenlighed, så editor både har frie hænder til at skabe siderne, som de har brug for nu og i fremtiden, mens den grafiske linje overholdes.

Se Umbraco hjemmesiden her

Microsoft Teams som det bærende kommunikationsværktøj under Corona

På trods af Corona har det været muligt at udvikle den ønskede hjemmeside. De fysiske møder har i høj grad været erstattet af Teams møder, mails, telefonopkald, delte to-do-lister, chat og videoopkald med skærmdeling.

Det er altid spændende, at udforske nye og anderledes kommunikationsformer, der kan optimere samarbejdet med kunderne, både i arbejdsprocessen og efter lancering, hvor tilretninger og nye ideer let kan vendes online.

Udvidelse til flere sprog og datterselskaber

I første omgang var der kun tænkt ét sproglag ind, men i slutningen af udviklingsfasen valgte AB NEO, at få websitet optimeret til flere sprog for at bruge siden til andre brands på de internationale markeder, hvor søsterselskaberne opererer.

LØSNING

Digital og offline markedsføring

Med udgangspunkt i den nye identitet har CrossMind, i samarbejde med AB NEO, udarbejdet markedsføringselementerne til de digitale og offline platforme, der er en del af lanceringsplanen. Al kommunikation har fokus på data og rådgivning.

Offline 

  • Salgsmateriale til konsulenter
  • Skabeloner for datablad og brev
  • Salgsark
  • Kundearrangementer - roll-up, messevæg m.v.
  • Annoncering i fagmedier
  • Kalender og logovand
  • Emballagedesign

Digital 

  • Webbannere til fagmedier
per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL