CrossMind-Pencil-Poster.jpg

15 år med fixe idéer og stærke strategier…

Bureauet har netop rundet de 15 år

Dato: september 2019

Pressemedelelse

CrossMind Reklamebureau er et bureau fra Vejle, der netop har rundet de 15 år. Navnet CrossMind kommer ud fra tanken om at forbinde den strategiske og kreative halvdel i hjernen, så man skaber de mest kreative og holdbare koncepter.

Jubilæet blev fejret med nuværende og tidligere kolleger samt deres partnere. Betingelserne var på den måde helt i top, da en champagnebrunch rammede de første 15 år af bureauets historie ind i hyggeligt samvær og anekdoter.

Her er ingen spidse albuer – kun skarpe ideer

- Det skal være en god arbejdsplads. Folk skal komme glade på arbejde og gå glade hjem herfra, siger Martin Haar Kristensen, ejer og stifter.

Vidensdeling og samarbejde er et mantra som bureauet har brugt gennem alle årene;

- Det skal være os og ikke bare mig. Vi skal dele vores gode ideer i stedet for at sidde og holde på dem som vores egne hemmeligheder. Der skal altid være plads og tid til at hjælpe hinanden, og flere skarpe hoveder tænker bare hurtigere og bedre end et.

Der skal være balance i medarbejderstaben, så bureauet bestræber sig på at have en lige fordeling af køn og alder. Det giver en god dynamik og et bedre arbejdsmiljø på tværs af alder og interesser, og Martin tilføjer;

- Jeg vil nødig ansætte nogen, som jeg ikke selv vil sidde ved siden af til julefrokosten. Det kreative og den faglige dygtighed skal selvfølgelig være i orden, men derudover gælder det om at finde nogen der giver god energi og passer ind hos os.

Kunderne er stjernerne i CrossMinds univers

CrossMind har en bred kundeportefølje, det er helt bevidst for den giver en omfattende målgruppeindsigt, stor tværfaglig viden og diversitet i løsningerne til kunderne.

Barren bliver sat højt for de kreative og intelligente løsninger til kunderne. Det skal gøre en forskel for kunderne og kunne mærkes på bundlinjen. Selvom Martin er en mand af mange ord og markant fremtoning, så bryder han sig faktisk ikke om at stikke ud.

- CrossMind skal ikke have ”stjernestatus” og kæmpe om rampelyset med vores kunder eller kommende kunder for den sags skyld - det er bureauets kunder der er stjernerne. Og vores kunder skal ikke påduttes en løsning eller et bestemt medie, fordi det er muligt, men fordi det giver mening. Vi skal altid kunne se vores kunder i øjnene, for vi beholder dem gerne i lang tid.

Bureauet glæder sig nu til at sætte deres forskellige offline og online kompetencer i spil de næste 15 år med både eksisterende og nye kunder.

Bureauet tæller i dag 10 ansatte fordelt på afdelingerne; Web+ SoMe, det Grafiske, PR og kommunikation, Strategi og Branding. På den måde varetager bureauet næsten enhver tænkelig markedsføringsopgave både on- og offline.

 

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL