Rekordoptag på GF2…

Dato: februar 2019

Bedste resultat for industriteknikeruddannelsen

I år kom det bedste resultat i mange år for industriteknikeruddannelsen i form af det højeste antal optagne på GF2 i januar. Hele 380 optagne - hvilket kommer til at betyde en stigning i 2019 på ca. 50% i forhold til 2010. Optaget har været støt stigende siden industritekniker.nu's start for 4 år siden.  

Industritekniker.nu er til stadighed ude på uddannelsesmesser og skolebesøg for at øge synligheden omkring industritekniker- og værktøjsmageruddannelsen. Her gør et nyt tiltag med 12 unge rollemodeller, som enten lige har fået deres svendebrev eller er i gang med uddannelsen, en markant forskel, for de taler til de unge i øjenhøjde og er gode til at fange deres interesse. 

Synligheden understøttes ligeledes gennem de 115 medlemmer (spåntagende virksomheder og maskinforhandlere fra hele landet) i 9 supportteams, der hjælper med finansering, og skaffer praktikplads til de unge. Industritekniker.nu benytter sig ligeledes af virkemidler som biospots, større tilstedeværelse på de sociale medier, PR og outdoor reklamer. 

Læs mere om samarbejdet her

Industritekniker.nu

Se hele kundencasen for
Industritekniker.nu
og se hvad vi ellers har udviklet sammen.

Eksekvering og kompetencer

Herunder kan du læse om de eksekveringer og kompetencer vi har brugt til denne case.

Film

Grafisk identitet

PR

Messe

Hjemmesider

Sociale medier

Skal vi sammen udvikle ide, en stærk strategi og kreative løsninger?

Så er du altid velkommen til at kontakte vores team:

Tel. +45 7641 0500
info@crossmind.dk

Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik