11291---HOP---060.jpg

HOP Group sætter fokus på bæredygtig ledelse

Dato: juni 2022

I HOP GROUP tror de på bæredygtig ledelse og deres mantra er - det handler om mennesker!

En fællesnævner for størstedelen af vores kunder er, at vi har et fælles værdisæt. Men det er ikke mange af vores kunder, der har vores fælles værdier som deres “hovedprodukt”.

Produkt er selvfølgelig heller ikke det rigtige ord - der er mere tale om, at HOP Group har startet en bevægelse. En bevægelse, hvor ledere kan inspirere ledere og skaber et fælles udgangspunkt for god ledelse. Målet er at erhvervslivet skaber arbejdspladser, hvor ledelse ikke ødelægger mennesker, giver dem stress og dårligt arbejdsmiljø. Men altså – har fokus på mennesker.

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider

11291---HOP---017.jpg

Navnet HOP kommer af værdierne

Holistisk

HOP har fokus på det hele menneske.

HOP arbejder for en verden, hvor ingen mennesker ses som en resurse for at opnå større profit, men et sted hvor alle tager et menneskeligt og miljømæssigt ansvar for en bæredygtig økonomi.

HOP vælger altid at lede efter helheden, både når de ser på det enkelte individ, i ledelse, i virksomheden og i vores samfund. Inspirationen kommer fra den græske filosof Aristoteles (384-322 f.Kr.) som udtrykte, at helheden er større end summen af dens dele.

11291---HOP---010.jpg

Optimistisk

I HOP ønsker de at se på verden med tillid.

HOP arbejder bevidst med at se glasset halvt fyldt frem for halv tomt. Man skal fejre succeserne og tilgive sig selv, når der laves fejl. HOP anerkender, at både medgang og modgang er et livsvilkår for alle mennesker.

Men selv i de mørkeste stunder vælger HOP at tro på, at det bliver lyst igen.

11291---HOP---036.jpg

Personligt

I HOP sætter de lighedstegn mellem personligt og autentisk lederskab.

HOP’s filosofi er, at ægte ledelse altid tager afsæt i en oprigtig interesse og forståelse for de mennesker, man omgiver sig med. For at kunne støtte egen og andres udvikling, både personligt og fagligt, er selvindsigt essentiel.

Hverken teori eller nyeste viden kan stå alene – mangler autenticiteten er det blot tomme ledelsesværktøjer uden iboende visdom.

11291---HOP---071.jpg

Umbraco hjemmeside

Udover at dele HOP værdierne og tage imod gode råd for at forblive en virksomhed med mennesker i centrum, så hjælper vi også HOP Group med deres hjemmeside og kommunikation.

Det har været og er fedt at være med i udviklingen af HOP Group - både som medlem af HOP Club og selvfølgelig med udviklingen af deres hjemmeside. Klik ind på siden, “hop” lidt rundt og bliv inspireret til bæredygtig ledelse.
 
- glade og inkluderede medarbejdere, spreder en positiv energi hos kunder, samarbejdspartnere og kommende kollegaer.

Vi har fået lavet vores nye hjemmeside hos CrossMind, som vi er rigtig glade for og stolte af. 
Det var vigtigere for os, at vores budskab kom ud og leve hurtigt i en betaversion end, at vi fordybede os i en langsommelig proces. 
Det kunne kun ske, fordi CrossMind er rigtig gode til at styre processen og skabe klarhed på en udfordrende måde i øjenhøjde. 
11324---HOP---003.jpg
per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL