IKKE FÆRDIG: Nye Umbraco hjemmesider til Fipros

Dato: juli 2022

UDFORDRING

Fynske Fipros er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer - og tilbyder en lang række ydelser inden for blanding, tørring, formaling, bio-forarbejdning, pakning m.m. 

Over 100 medarbejdere er beskæftiget i de to selskaber Fipros AS og Fipros Nutrition, der servicerer kunder fra hele verden.

I forbindelse med udviklingen af et nyt procesanlæg til Fipros Nutrition, valgte ledelsen at fokusere på øget tilgængelighed på begge hjemmesider. Med fokus på funktionalitet i et tidssvarende design blev der internt udarbejdet nyt indhold.

Vi har i tæt samarbejde med Fipros udarbejdet en Umbraco-løsning med en brugervenlig struktur til de mange forskellige processer/ydelser, som Fipros tilbyder, så brugeren hurtigt kan finde relevante informationer.

Opgaven er løst i en proces hvor både IT, salg og marketing har bidraget til kravsspecifikationen ud fra ønskede funktioner.

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider

CrossMind Reklamebureau - Sort.svg

LØSNING

Med udgangspunkt i kravspecifikation med målsætninger for funktion og indhold, er der udviklet en komplet Umbraco løsning til både Fipros AS og til Fipros Nutrition.

Fokus har været på rationel og logisk opbygning samt brugvenlighed.

Alt content er nyredigeret på baggrund af SEO-analyser, så indholdet og søgbarheden på de to Umbraco hjemmesider er relateret bedst muligt mod deres markeder.

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL