Umbraco løsning med fokus på målrettet content samt et brugervenligt design og udtryk - samler tre hjemmesider i én til TripleNine

Dato: juli 2020

TripleNine, der er en af verdens førende producenter af højkvalitets fiskemel og fiskeolie til foderproducenter, er en fusion af flere selskaber i flere lande. Ønsket var derfor at samle alle selskabers hjemmesider i én løsning under samme navn.

Målsætningen var at skabe en løsning med fokus på content til opdrættere og foderproducenter som de primære målgrupper samt et brugervenligt design og udtryk.

Vi er altid glade for at samarbejde med TripleNine og er stolte over, at de valgte os til udvikling af design, frontend/backend samt contentdelen.

Design

Frontend

Et moderne, billedbåret og dynamisk design til målgruppen. Den nye frontend er udarbejdet med fokus på performance og brugeroplevelse.

Backend

Content

Ny backend programmeret i
Umbraco med fokus på en let
tilgængelig vedligeholdelse
samt opdatering.
Strukturering af content samt SEO.

Den nye hjemmeside

Til TripleNine er der skabt et billedbåret, moderne design med plads til relevant content og implementering af video.

Hjemmesiden har et dynamisk og overskueligt udtryk og henvender sig til målgruppen, der ønsker en leverandør af marine foderingredienser med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed samt faglighed.

Hjemmesiden er bygget i Umbraco og contentdelen er optimeret ifht. SEO og målgruppen med tydelige CTA’ere på alle sider.

Se hjemmesiden her

Læs mere om samarbejdet her

 

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL