controlled-polymers-together-we-strive.jpg

Dato: februar 2020

På vej til de grønneste compounds i verden

– CrossMind sparrer og udvikler bæredygtig kommunikation i samarbejde med Controlled Polymers

Controlled Polymers stræber efter at producere de grønneste compounds i verden. Dette udviklingsarbejde vil de gerne gøre kunder, leverandører, samarbejdspartnere og mulige nye kunder opmærksomme på.

Kunder, investorer og medarbejdere hos Controlled Polymers har ligeledes efterspurgt en synliggørelse af deres bæredygtige tiltag. Derfor er det en naturlig forlængelse af vores samarbejde, at CrossMind sparrer med Controlled Polymers om strategi, design og kommunikation af deres bæredygtighed.

Bæredygtighed som selvstændigt og nyt menupunkt på Controlled Polymers’ hjemmeside

Samarbejdet har blandt andet resulteret i en ny underside, der fortæller om deres bæredygtighedstiltag på fire områder. Her kan man bl.a. læse hvad de selv gør, for at minimere deres miljøpåvirkning, og hvordan de sikrer de mest bæredygtige produkter i samarbejde med deres kunder, fx gennem højt specialiserede workshops.

Når Controlled Polymers’ kunder kræver et bæredygtigt produkt, så efterkommer de det. Vejen til de mest bæredygtige løsninger går gennem solid forskning og produktudvikling.

Samarbejde og udvikling internt og med deres kunder værdsættes højt af Controlled Polymers og derfor kan kommunikationen om deres bæredygtighedstiltag sammenfattes i overskriften/taglinen;

Together we strive to produce the greenest compounds in the world”.

Se Controlled Polymers bæredygtighed/sustainability - hjemmeside her 

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates