Rygestop-røgsky-BRED.jpg

Skodkursus - rygestopkampagne for Haderslev Kommune

Skodkursus - Rygestopkampagne for Haderslev Kommune

Dato: november 2018

I dag ryger flere end hver 5. borger i Haderslev Kommune dagligt. Undersøgelser fra Statens Institut for Folkesundhed ved SDU viser, at der i gennemsnit dør 130 borgere hvert år af tobaksrygning i Haderslev Kommune. Det er højere end landsgennemsnittet. Derfor holder Haderslev kommune gratis rygestopkurser til borgerne. Selve rygestopkurset har en stor succesrate, da 7 ud 10 er røgfrie efter kursets afslutning. Hvis en ryger selv forsøger at stoppe, er det kun 3 ud af 100, det lykkedes for.

Haderslev kommune ønsker flere deltagere på deres rygestopkursus, og at flere bliver gjort opmærksomme på tilbuddet om et gratis rygestopkursus. Og det vil de gerne gøre med humor i stedet for med en løftet pegefinger. Det kom der kampagnen; Skodkursus - lær at skodde din sidste cigaret, ud af. Det er ikke hver dag man kan have glæde af et skodkursus, men i Haderslev kommune kan man, hvis man er ryger. 

CrossMind udviklede kampagnen, der kører af stablen fra d. 21 november i lokale aviser, sociale medier og på bybusserne i Haderslev kommune. 

Læs mere om kampagnen her

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL