Skodkursus - rygestopkampagne for Haderslev Kommune

Dato: november 2018

Skodkursus - Rygestopkampagne for Haderslev Kommune

I dag ryger flere end hver 5. borger i Haderslev Kommune dagligt. Undersøgelser fra Statens Institut for Folkesundhed ved SDU viser, at der i gennemsnit dør 130 borgere hvert år af tobaksrygning i Haderslev Kommune. Det er højere end landsgennemsnittet. Derfor holder Haderslev kommune gratis rygestopkurser til borgerne. Selve rygestopkurset har en stor succesrate, da 7 ud 10 er røgfrie efter kursets afslutning. Hvis en ryger selv forsøger at stoppe, er det kun 3 ud af 100, det lykkedes for.

Haderslev kommune ønsker flere deltagere på deres rygestopkursus, og at flere bliver gjort opmærksomme på tilbuddet om et gratis rygestopkursus. Og det vil de gerne gøre med humor i stedet for med en løftet pegefinger. Det kom der kampagnen; Skodkursus - lær at skodde din sidste cigaret, ud af. Det er ikke hver dag man kan have glæde af et skodkursus, men i Haderslev kommune kan man, hvis man er ryger. 

CrossMind udviklede kampagnen, der kører af stablen fra d. 21 november i lokale aviser, sociale medier og på bybusserne i Haderslev kommune. 

Læs mere om kampagnen her

Haderslev Kommune

Se hele kundencasen for
Haderslev Kommune
og se hvad vi ellers har hjulpet dem med.

Eksekvering og kompetencer

Herunder kan du læse om eksekveringsmedtoder og kompetencer vi har brugt til denne case.

Annonce

Grafisk identitet

Sociale medier

Skal vi hjælpe jer med stærke strategier og kreative løsninger?

Så er du altid velkommen til at kontakte vores team:

Tel. +45 7641 0500
info@crossmind.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik