Rygestop-røgsky-BRED.jpg

Skodkursus - rygestopkampagne for Haderslev Kommune

Dato: november 2018

Skodkursus - Rygestopkampagne for Haderslev Kommune

I dag ryger flere end hver 5. borger i Haderslev Kommune dagligt. Undersøgelser fra Statens Institut for Folkesundhed ved SDU viser, at der i gennemsnit dør 130 borgere hvert år af tobaksrygning i Haderslev Kommune. Det er højere end landsgennemsnittet. Derfor holder Haderslev kommune gratis rygestopkurser til borgerne. Selve rygestopkurset har en stor succesrate, da 7 ud 10 er røgfrie efter kursets afslutning. Hvis en ryger selv forsøger at stoppe, er det kun 3 ud af 100, det lykkedes for.

Haderslev kommune ønsker flere deltagere på deres rygestopkursus, og at flere bliver gjort opmærksomme på tilbuddet om et gratis rygestopkursus. Og det vil de gerne gøre med humor i stedet for med en løftet pegefinger. Det kom der kampagnen; Skodkursus - lær at skodde din sidste cigaret, ud af. Det er ikke hver dag man kan have glæde af et skodkursus, men i Haderslev kommune kan man, hvis man er ryger. 

CrossMind udviklede kampagnen, der kører af stablen fra d. 21 november i lokale aviser, sociale medier og på bybusserne i Haderslev kommune. 

Læs mere om kampagnen her

Eksekvering og kompetencer
Annonce
Grafisk identitet
Sociale medier (SoMe)

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates