crossmind_help_sh.jpg

Børn skal have omsorg - ikke kræft…

Vil I hjælpe…!?

Dato: februar 2020

Vi vil, som i øvrigt rigtig mange andre virksomheder, gerne hjælpe og støtte op om frivillige organisationer og tiltag, der gør noget godt for mange og gør andre godt. Det er selvfølgelig ikke muligt at hjælpe alle, så som virksomhed må man prioritere ud fra lokalitet, interesse, værdier, hjerte og evne.

Men som oftest er det svært at modstå ildsjæle, der kaster sig ud på ukendt territorium og stabler arrangementer på benene, uden helt at have et overblik eller en slagfærdig plan på plads. Her lader man sig heldigvis, som virksomhed, en gang imellem rive med og bliver smitter af frivillighedens naive, men utrættelige energi og gå-på-mod. Senest har vi sagt “ja” til at hjælpe en ildsjæl med, at sælge et foredrag med Lotte Heise, hvor pengene går ubeskåret til børnecancerfonden.

 

 

 

De fleste mennesker har enten perifert eller helt tæt på, fået deres liv mærket af kræft - og smerten ved af miste kære nære relationer, eller have oplevet dem kæmpe og vinde, er scenarier der sætter sine spor.

Vi er erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse, og støtter op om Unge mod Kræft i Vejle, så et arrangement for børnecancerfonden ligger helt i tråd med et af de områder, der ligger os på sinde, ikke mindst fordi vi selv har mistet.

Kræft er en frygtelig sygdom, men når den rammer børn og deres familier, flår den en hverdag med madpakker, skole og store fremtidsplaner, fuldstændig fra hinanden. Og hvem vil ikke gerne, være med til at forhindre dette…!?

Ildsjælen bag arrangementet med Lotte Heise, hedder Martin Langkilde-Lauesen, han er TEAM Rynkeby rytter,  og hans mål er at få solgt 300 billetter til foredraget d. 16. marts 2020 kl. 19.00 på Scandic Jacob Gade i Vejle.
Foredragets overskrift er kommunikation i erhvervslivet, hvilket også rammer indenfor vores faglige skive.Lotte Heise kommer i foredraget bl.a. ind på følgende emner:
- Hvad er personlighed
- Hvordan udvikler DU personlighed?
- Er du dig selv - eller blot en facade?
- Kan du kommunikere - og er din personlighed i - overensstemmelse med budskabet?
- Dit kropsprog siger mere end mange ord
- Selvtillid er ikke det samme som selvglad
- Personlig succes skal ikke være en pine for andre

Vil du gerne være bedre til at kommunikerer med dine omgivelser?
- så mød op til dette inspirerende foredrag med Lotte Heise.

Lotte Heise har valgt at donere 100 % af sit honorar til Team Rynkeby Trekantens indsamlingsarbejde til gavn for børnecancerfonden og kræftsyge børn i Danmark.

Scandic Jacob Gade, har valgt at lægge gratis lokale til rådighed.

CrossMind Reklamebureau bidrager gratis med markedsføring af arrangementet.


Læs om børnecancerfonden her…

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL