position-map.jpg

Kommunikation og branding

Med en gennemtænkt kommunikationsstrategi kan I som virksomhed komme ud med det rette budskab både internt og eksternt, som passer overens med jeres DNA og værdisæt. Vi hjælper med at eksekvere en kommunikation der forstås og føles vedkommende for både ansatte og kunder, samt kan overføres til alle relevante platforme.

Branding af jeres virksomhed skal være rodfæstet i jeres DNA. For at få et brand til at leve, skal der være overensstemmelse mellem det I siger og det I gør. For det handler om at vække jeres kunders tillid til jer og jeres produkter/ydelser. Er tilliden gensidig og den indbyrdes kommunikation dækkende, afspejles dette i jeres videndeling, der kommer jeres produkter til gode, og det reflekteres i den service, I giver til kunderne. Det er den velkendte røde tråd vi hjælper jer med at væve, så jeres brand både fremstår skarpt og er positioneret i forhold til markedet.

Vi laver i dag kommunikationsstrategier, designmanualer og brandingguides til virksomheder med både lokalt og globalt tilsnit.

 

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL