Min profil

Trine Mette Søgaard

Art Director


  • Grafisk Design
  • Konceptudvikling
  • Visuel Kommunikation
  • Markedsføring

Kompetencer
Jeg har et veludviklet formidlings-mindset der bygger bro mellem det strategiske, sproglige, kreative og visuelle. Jeg har både knowhow men også ‘know why’, når det kommer til udvikling og formgivning af kommunikation, der rammer hvor den skal.

Jeg er uddannet grafiker og har en baggrund fra bl.a. reklamebureau og marketing - heraf 9 år som selvstændig, hvor jeg har arbejdet med alt fra logodesign og digital marketing til skilte og bøger. Min styrke er at finde den røde tråd og skabe visuelt design, der underbygger både indhold, funktion og vision. 

Jeg befinder mig allerbedst i krydsfeltet mellem kreativitet, design, formidling og strategi – og drives af den samlede proces fra idé til resultat.

Glæden ved at kombinere egne og andres evner til en samlet løsning, som gør en forskel. 

Hjerte-fact
Jeg elsker bøger… både dem jeg selv har designet og bare bøger i det hele taget. At købe dem, læse dem, kigge på dem og i dem. Jeg kan tale meget længe og meget nørdet om bøger – hvis du skulle få lyst til sådan en snak, så er linien ÅBEN. Jeg har dog en gang modtaget ’låne forbud’ for en større dansk kommunes biblioteksvæsen.

Erhvervserfaring
2024 - nu: Art director hos CrossMind Reklamebureau
2023 - 2024: Marketing manager hos Amstrup.
2023 - 2015: Art director, formidler og ejer af Umage Grafiker
2006 - 2014: Grafisk ansvarlig og grafiker hos GF Forsikring

Uddannelse
2019: Digital Marketing Manager, IBC Kolding
2011: Enkeltfag ‘Grafisk Kreativitet’ på DMJX 
2006: Uddannet som handelsassistent, salg hos HELJAN A/S
2005: Merkonomfag Markedsføring
1998: Udlært som grafiker på Område Avisen Nordfyn

Familie og fritid
Jeg bor på Fyn et smut fra vandet og er mor til to voksne drenge. To store labrador typer har i stedet indtaget husstanden og vi er en 10 fodshær, når vi traver på stierne. Jeg laver keramik i fritiden, når jeg ikke lige er optaget af en ny krea-hyperfiktion, ud fra devisen: Aldrig gå ned på materialer eller udstyr.

Keramikken kan du se her:

Dit marketing team

Mød resten af teamet som du kan møde på bureauet i Vejle