Min profil

Per Gren

Client Manager


  • Sparring & Rådgivning
  • Markedsføring
  • Salg

Kompetencer
Med over 25 års erfaring i reklamebranchen og med alle tænkelige typer af udfordringer, har jeg overblikket til at finde gode løsninger. Og med bred faglig indsigt og gode evner til at tænke innovativt i branding- og markedsføringsopgaver kan jeg bidrage positivt til projekter i stort set alle brancher – og da ingen kan alting selv, rækker jeg også gerne ud efter mit store netværk af spidskompetencer, så enhver opgave kommer bedst muligt hen over målstregen.

Jeg trives godt i samarbejde med gensidig respekt for menneskers forskellige kompetencer og ressourcer. Af natur er jeg energisk, træffer gerne beslutninger og holder af et positivt højt tempo. Det giver mig energi, når dagen og projekterne lykkes som planlagt.

Hjerte-facts
Vejle er min hjemby. Familien er mit guld. Bakker og dale er legeplads for udfoldelser i løbesko eller på en cykel. Min tid byder til stadighed på forandringer, venskaber, kultur, udfordringer og muligheder.

Erhvervserfaring
2020 - nu: Kontaktchef, CrossMind Reklamebureau
2017 - 2020: Partner, Gren & Lund Reklamebureau
2013 - 2017: Projektchef, Mediegruppen Reklamebureau
1995 - 2013: Partner & projektchef, OPENING Reklamebureau

Familie og fritid
Jeg er gift og far til tre voksne børn. Bor i Vejle og nyder en tur i Vejles natur i løbesko eller på MTB. Spiller gerne golf i VGC og nyder lange vandreture når tid og ferie byder mulighed for det.

Dit marketing team

Mød resten af teamet som du kan møde på bureauet i Vejle