Min profil

Per Gren

Client Manager


  • Sparring & Rådgivning
  • Markedsføring
  • Salg

Kompetencer
Med over 25 års erfaring i reklamebranchen og med alle tænkelige typer af udfordringer, har jeg overblikket til at finde gode løsninger. Og med bred faglig indsigt og gode evner til at tænke innovativt i branding- og markedsføringsopgaver kan jeg bidrage positivt til projekter i stort set alle brancher – og da ingen kan alting selv, rækker jeg også gerne ud efter mit store netværk af spidskompetencer, så enhver opgave kommer bedst muligt hen over målstregen.


Erhvervserfaring
2020 - nu: Kontaktchef, CrossMind Reklamebureau

2017 - 2020: Kontaktchef, Gren & Lund Reklamebureau
Et spændende setup som netværksbaseret reklamebureau, hvor mit ansvar var kunder og rådgivning. Tilrettelægning af branding- og markedsføringsopgaver til SMV’er og offentlige virksomheder. Herudover idémand og tilrettelægger af bogen DANSK WHISKY, som udkom oktober 2019.

2013 - 2017: Projektchef, Mediegruppen Reklamebureau
Som projektchef bestod opgaverne af alt fra tilrettelægning af projekter, ressourceplanlægning og kalkulation til store og små opgaver. Endvidere stod jeg for rådgivning og udvikling i samarbejde med de kreative teams. Jeg arbejdede med mange forskellige typer af kunder; fra kommuner, regioner og styrelser til foreninger og organisationer, samt vores egne medieudgivelser, fx Helse.

1995 - 2013: Produktionschef, Aakjærs Reklamebureau (OPENING)
Mit ansvarsområdet strakte sig over alt fra indkøb af eksterne produktioner og alle kalkulationer til vores projekter, daglig ledelse og ressourceplanlægning. Jeg havde dertil ansvaret for en række af vores spændende kunder, fx Vejle Kommune, SDU, Sydtrafik, AAB Vejle, AS3 Employment og Hans Laursen Optik.
Som partner har jeg medvirket til udviklingen af virksomheden, bl.a. med stiftelse af et webbureau som søsterselskab og senere med overtagelse af et kommunikationsbureau og et offentligt reklamebureau. Jeg kender værdikæden i en virksomhed og arbejdede i selskabets bestyrelse igennem flere år.

1989 - 1995: Konsulent, Jelling Bogtrykkeri LOKALAVISEN
Jeg havde ansvaret for den lokale ugeavis, bl.a. salg af annonceplads, medieplanlægning, udvikling af diverse årlige magasinudgivelser, layout og opsætning af avisen og den tekniske klargøring til tryk.

1980 - 1989: Grafiker, trykkerier i Vejle-området
Med min faglige baggrund fra trykkerier og mediehuse i Vejleområdet har jeg samlet mig en bred indsigt i branchens palette af muligheder. I øvrigt i en branche, der har udviklet sig med tekniske kvantespring.


Familie og fritid
Jeg er ”Vejle-dreng”, er gift med Pia og har 3 døtre. Jeg holder af at være i bevægelse på cyklen, løbeturen, vandreturen (gerne i bjerge) eller bare hygge med et højt golfhandicap. Jeg kan også stoppe op, og undre mig eller fascineres af historie, arkitektur, kunst og god whisky.

Dit marketing team

Mød resten af teamet som du kan møde på bureauet i Vejle