Essentia Powder Top
Essentia Protein Solutions

Konceptudvikling og visuel identitet

Forankring af vision, mission, værdier og strategi – globalt medejerskab og visuel inspiration

Essentia Protein Solutions valgte CrossMind som kreativ sparringspartner til at skabe det visuelle udtryk for deres strategi og det inspirerende Stay on Track værdi-univers.

De havde et mål om at styrke intern forankring af deres vision, mission, værdier og strategi og sikre globalt medejerskab. Samtidig ønskede de at bruge værdiernes visualisering som inspirerende udsmykning på virksomhedens lokationer verden over.

Samarbejdet inkluderede:

 • Sparring og design: Gennem fælles workshops blev der udviklet en grafisk identitet og genereret idéer til key visuals, der repræsenterede Essentia's fem værdier.
 • Foto shoot: CrossMind stod for at finde modeller, locations og koordinere de unikke fotooptagelser.
 • Rådgivning og produktion: Efter omhyggelig rådgivning omkring udformning, papirkvalitet og efterbehandling blev der produceret en specialæske i et begrænset oplag.

Resultatet er en sammenhængende og visuelt imponerende præsentation af Essentia's strategi og værdier, der indfanger virksomhedens essens og styrker dens brand.

Billede af Martin Haar Kristensen

Martin Haar Kristensen

CEO & Creative Director

Kommunikation af strategi til medarbejderne

Medarbejderne er på interne seminarer introduceret til en specialfremstillet æske, der indeholder små kort, brochurer og plakater, der tager udgangspunkt i strategien.

Æsken skal ses som et slags opslagsværk, der kan stå på skrivebordet. Indholdet justeres løbende og tilføres nye elementer.

Essentia

Synliggørelse af virksomhedens værdier på alle lokationer globalt

Synliggørelsen af værdierne TEAMWORK, RESPECT, AGILITY, CREATIVITY og KNOWLEDGE kommer til udtryk ved hjælp af nogle helt unikke fotooptagelser.

Her bringes virksomhedens produkt, pulveringredienser, i spil sammen med det menneskelige aspekt i form af hænder.

Motiverne hænger i storformat på kontorerne og i produktionen.

Essentia Posters 5Stk
 • CrossMind er gode til at skabe en atmosfære, hvor alle i gruppen byder ind med idérige forslag. Den kreative proces i forbindelse med værdiplakaterne og forankringsmaterialerne krævede, at medarbejderne fra CrossMind satte sig ind i alle nuancer af vores vision, mission og værdier.

  Her er de rigtig skrappe og stiller alle de rigtige spørgsmål. Resultatet taler for sig selv og materialerne pynter og gør gavn på vores kontorer rundt omkring i verden.

  Irene Plats 2019
  Irene Plats
  Global Marketing Director, Essentia Protein Solutions