LORC
Lindø Offshore Renewables Center

Film

Spændende fortælling om sikkerhed målrettet eksternt personale og gæster

Lindø Offshore Renewables Center (LORC) blev grundlagt i 2009 som en non-profit kommerciel fond af de mest indflydelsesrige aktører inden for vedvarende energi.

Hos LORC sker der magiske ting, når teknologier, komponenter og strukturer i fuld skala af vindmøllegeneratorer bliver testet. Med test på imponerende 14, 16 og 25 MW er der kæmpe kræfter i spil, hvilket kræver omhyggelig og omfattende sikkerhedsinformation til eksternt personale og gæster før de kan træde ind på området.

I denne spændende rejse har CrossMind arbejdet tæt sammen med LORC's dygtige testingeniører og ledelse for at skabe den optimale sikkerhedsfilm. Vi har sat fokus på de helt rigtige vinkler og emner, der sikrer en informativ og engagerende oplevelse for alle involverede.

Sikkerhedsfilm – med autentisk og faktuelt fokus

Når der er mange forskellige aktører på testfaciliteterne, er det afgørende at skabe den perfekte storyline, der dækker alle aspekter af sikkerhedsforanstaltninger og procedurer. Ønsket var en autentisk og faktuelt baseret film, der bevarer tempoet og undgår at miste interessen hos både det eksterne personale og gæsterne.

For at opnå dette er den færdige film forsynet med grafik, lydeffekter og professionel speak. Filmen er opdelt i to afsnit, hvor det sidste afsnit kan startes, når opholdet på LORC indebærer arbejde med udstyr og testkomponenter på faciliteterne.

Indskrivning og visning af sikkerhedsfilm ved ankomst

Ved ankomsten til LORC er det en fast procedure, at både gæster og eksternt personale deltager i indskrivningen og ser sikkerhedsfilmen.

Med den innovative turnkey-løsning præsenteres filmen på skærmen i ankomstområdet, hvor gæsterne kan vælge deres foretrukne sprog. Derefter starter filmens første del, der giver en generel introduktion, og dernæst venter på gæstens aktivering af anden del, hvor LORCs specifikke udstyr gennemgås.

 • Valget af CrossMind til at stå for produktionen af vores nye sikkerhedsfilm, har været en stor succes, idet filmen kommer til at spille en ny central rolle i vores sikkerhedspolitik.

  CrossMind har været topprofessionelle og løsningsorienteret fra første kontakt til levering.

  Vi har haft et godt samarbejde på tværs af fagområder og jeg kan på det varmeste anbefale CrossMind.

  Original
  Peter Bendix Søndergaard
  Test engineer, Lindø Offshore Renewables Center