Per.jpg

Per Gren

Specialiteter
Rådgivning og sparring omkring branding og markedsføring til små og mellemstore virksomheder, samt kommunale forvaltninger og selskaber.


Kompetencer
Min erfaring fra en karriere i reklamebranchen, rummer mange forskellige styrker. Jeg byder på gode evner til innovation og rådgivning til muligheder og løsningsforslag. Jeg har et gigastort netværk af spidskompetencer, når der er brug for det. Og jeg har overblikket til at frembringe den skarpe kalkulation og få opgaverne til at flytte sig fra A-Z.


Baggrund
2020 –>> Kontaktchef, CrossMind Reklamebureau


2017-2020 Kontaktchef, Gren & Lund Reklamebureau
Mit ansvarsområde dækkede newbizz, kunderådgivning, projektplanlægning, kalkulation og administration. Store og små opgaver til private og offentlige virksomheder. Hertil egne projekter som senest udgivelsen af bogen DANSK WHISKY i oktober 2019.


2013-2017 Projektchef, Mediegruppen Reklamebureau
Planlægning af ressourcer, kalkulation til store og små opgaver og projekter, kunderådgivning og udvikling i samarbejde med de kreative teams. Store bredde af kunder fra dels kommuner, regioner og styrelser til foreninger og organisationer, samt egne medieudgivelser, fx Helse.


1995-2013 Produktionschef, Aakjærs Reklamebureau (OPENING)
Ansvarlig for alt indkøb til kundeprojekter, kalkulation på bureauets opgaver, ressourceplanlægning og bureauledelse. Ansvar for en række kunder, fx Sydtrafik, AAB Vejle, AS3, Employment, Hans Laursen Optik, Syddansk Universitet.
Jeg har medvirket til udviklingen af virksomheden som partner. Har været medstifter af et webbureau, og senere deltaget ved opkøb af et kommunikationsbureau, samt et offentligt reklamebureau. Jeg kender værdikæden i en virksomhed og har siddet som bestyrelsesmedlem over flere år.


1989-1995 Konsulent, Jelling Bogtrykkeri LOKALAVISEN
Her sad jeg med ansvaret for den lokale ugeavis. Hele processen fra salg af annoncer, layout og opsætning og klargøringen til tryk. Jeg stod for den årlige planlægning af tillæg i udgivelserne og deltog i handelstandens møder.


1980-1989 Grafiker, trykkerier i Vejle-området
Nej, jeg er ikke fra Guttenbergs tid, men kender den gamle bogtrykteknik. Jeg er uddannet typotekniker i juli 1984 (det hedder grafiker i dag) og havde jobs hos forskellige trykkerier. Lige fra spændende magasinudgivelser og aviser til formulartryksager.


Familie og fritid
Jeg er Vejle-dreng og har været gift med Pia siden 1990. Vi har 3 døtre, et barnebarn og tilmed en Islandsk Fårehund. Søger gerne mod Vesterhavet, Toscana eller bjerge med sne i ferietiden og holder af udeliv med løbe-, cykle- og gåture – jeg forsøger at lære mig golf og drømmer om et lavt handicap. Jeg er detaljerytter og holder af godt design og smuk arkitektur. Og så finder jeg tid til historie, litteratur og god whisky.

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL