11226 Tørring Auto 022
Kvalitetsbiler.dk

Logo, visuel identitet og hjemmeside

Tørring Auto har fået en overhaling og ændret navn til Kvalitetsbiler.dk

Det nye navn og visuelle identitet markeres med en ny, brugervenlig hjemmeside, der tager udgangspunkt i brugernes behov og visuelt hænger sammen med det fysiske produkt, der sælges; nemlig kvalitetsbiler.

Køb af brugt bil er blevet mere digital. Som et resultat af den udvikling ønskede Kvalitetsbiler.dk at lancere en ny hjemmeside med en visuel identitet, der passede til deres nye navn og som imødekommer, at købsprocessen er blevet meget mere digital, hvor potentielle købere på forhånd gennemsøger nettet, for at finde den rette bil.

På forhånd var der opstillet en række krav, herunder behovet for en lang række filtreringsmuligheder og et bookingsystem, der alle er integreret i et Umbraco CMS-system, der er let af vedligeholde.

Billede af Martin Haar Kristensen

Martin Haar Kristensen

CEO & Creative Director

Nyt logo og ny identitet

I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside er der udarbejdet nyt logo samt ny visuel identitet.

Til logo'et er der valgt en klassisk mørkeblå farve med bilikon og navn i hvid, der giver et stramt og tydeligt udtryk. Tørring Auto indgår i en overgangsperiode i logo'et.

I den visuelle identitet er der desuden valgt to supplerende farver, nemlig en lys grå og en grøn, der matcher den mørkeblå. 

Umbraco hjemmeside med avanceret søgning, filtrering og integration til bookingsystem

 • Lav fx din søgning ud fra forskellige betalingsløsninger; kontant, finansiering eller leasing
 • Søg efter et specifikt mærke, model, brændstoftype og prisniveau, km/l og antal km

Book prøvetur online og spar tid

Et overskueligt skema gør det muligt for brugeren, at booke en prøvetur, når det passer ind i hans/hendes kalender. Samtidig kan brugeren se hvor travlt der er i butikken, så ventetid undgås.

Hvad er min bil værd? – Byt til nyt-beregner

Med få klik får brugeren en vurdering af værdien på sin nuværende bil ved at indtaste nummerpladeoplysninger, angive standen på bilen osv.  

Personlig Søgeagent matcher brugerens efterspørgsel

Finder brugeren ikke bilen de søger, er der mulighed for at oprette en KvalitetsAgent. Så kommer der automatisk besked, når der er biler på lager som matcher ønskerne.

Sammenligningsværktøj

Værktøjet gør det let at gemme biler som er interessante og brugeren kan let skabe en overskuelig sammenligning af forskellige bilers specifikationer.

 • I samarbejde med CrossMind har vi fået lavet ny hjemmeside. Vi har været igennem et identitetsskifte, hvor vi skifter navn fra Tørring Auto A/S til Kvalitetsbiler.dk.

  CrossMind har været en vigtig sparringspartner i forløbet. Der blev lyttet til vores ønsker og vi har i den forbindelse sammen fået skabt en re-branding strategi og markedsføringsplan.

  Vi ser frem til et værdiskabende partnerskab og føler, at rejsen på noget stort kun lige er begyndt.

  Line Groetner
  Line Grøtner
  Marketingansvarlig, Kvalitetsbiler.dk