CrossMind-ny-fgutrekanten-hjemmeside.jpg

Dato: maj 2021

FGU Trekanten samler 5 skoler på ny brugervenlig hjemmeside

UDFORDRING

FGU Trekanten ønskede en hjemmeside, der kunne samle de mange skoler, samt information om værksteder og fag, som en uddannelsesinstitution på den størrelse omfatter. Kravet var at designet skulle være overskuelig og intuitiv i sin opbygning, og samtidig ramme og være relevant for flere målgrupper på én gang:

  • unge mennesker/kommende elever, 15 - 25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse
  • forældre/voksne
  • UU-vejledere, undervisere/lærere
  • virksomheder
  • samt mindre IT-kyndige personer skal kunne bruge siden   

Det kræver en hjemmeside, der er imødekommende, iøjnefaldende og ser ny og spændende ud, mens siden stadig indeholder de “kedelige” og vigtige oplysninger. Samtidigt er tilgængeligheden optimeret, så mennesker med sanselige vanskeligheder tilgodeses.

Se FGU Trekantens hjemmeside

 

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider
SEO & Google

CrossMind-Reklamebureau-Umbraco-CMS-system.jpg

LØSNING

En stærk Umbraco-løsning giver et optimal uddannelsessite

CrossMind har designet og kodet hjemmesiden efter tæt sparring med FGU Trekanten på de seneste og bedste teknologier, som det nyeste og stærkeste Umbraco CMS leverer. Det har givet en fleksibel, hurtig og brugervenlig hjemmeside, der dækker den digitale tilstedeværelse for hele 5 forskellige FGU-skoler, samt understøtter det overordnede “FGU Trekanten-sammenhold”.

Se FGU Trekantens hjemmeside

CrossMind-reklamebureau-brugervenlig-umbraco-løsning.jpg

LØSNING

Hjemmesiden er let at vedligeholde

At have så mange lag på en hjemmeside, kræver et overskueligt administrationssystem, så FGU Trekanten selv kan håndtere rettelser, medier, nye informationer og nyheder.

Løsningen er en dybdegående Umbraco-opsætning, der balancerer mellem nem og hurtig redigering, og fleksible design-muligheder, når nye sider skal oprettes i fremtiden eller eksisterende trænger til et nyt pust.

CrossMind-reklameburea-fgu-trekanten-citat.jpg

LØSNING

Optimering af tilgængelighed og brugervenlighed

Bruger- og læsevenligheden er styrket med en overvægt af fotos og video i stedet for store mængder tekst.

Citater fra FGU-elever og videointerviews som fortæller om elevernes hverdag og oplevelser på skolerne bidrager til at møde målgrupperne i øjenhøjde.

Det er let at komme i kontakt med relevante lærere eller medarbejdere ved hjælp af smart filtrering af de over 100 ansatte på de fem skoler.

Endelig kan man naturligvis få læst teksten op. 

Amalie-Haaning-Harel-fgu-trekanten.jpg

CrossMind har hjulpet os med at udvikle et nyt design til vores hjemmeside, der nu gør det let for brugerne at finde informationer om blandt andet vores skoler og uddannelsesspor.

Vi har haft en tæt dialog gennem hele forløbet fra første workshop til det færdige produkt. Resultatet er meget tilfredsstillende, og CrossMind har været en stærk samarbejds- og sparringspartner.

Amalie Haaning Harel, kommunikationsmedarbejder hos FGU Trekanten

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates