CenterDenmark_update.jpg

Kloge løsninger med et internationalt perspektiv skal sikre fremtidens energiløsninger

Dato: oktober 2018

Center Denmark – danmarks nye test- og forskningsunivers bliver opbygget som det virkelige samfund

Dette gælder både for beboere, bygninger, klimatiske, biologiske og geologiske forhold, hvilket er vigtigt for at kunne forske og teste under de bedst mulige real-life konditioner. Dette sikrer de bedste forskningsmuligheder for en grønnere fremtid.

Centrets hovedformål er at etablere rammer for fremme af forskning, udvikling, test og demonstration ifm. omstillingen til det fossilfrie grønne samfund, samt at understøtte mulighederne for den grønne innovation.

Centret bliver samlingspunkt for Danmarks digitale og integrerede energisystemer. Centret dækker hele Danmark og den digitale IT-intelligente platform sikrer, at løsningerne effektivt kan udrulles såvel nationalt som internationalt.

I samarbejde med interesseorganisationer inden for fremtidens energisystemer, universiteter, industri, samt organisationer med fokus på klima, geologi, fauna og flora, skabes et område, hvor man i fællesskab får de bedst mulige resultater og data til rådighed, som kan fremme omstillingen til en grønnere fremtid.

CrossMind har haft glæden af at samarbejde med Center Denmark.

Læs mere om vores samarbejde her

Læs mere om projektet her

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates