Kloge løsninger med et internationalt perspektiv skal sikre fremtidens energiløsninger

Dato: oktober 2018

Center Denmark – danmarks nye test- og forskningsunivers bliver opbygget som det virkelige samfund

Dette gælder både for beboere, bygninger, klimatiske, biologiske og geologiske forhold, hvilket er vigtigt for at kunne forske og teste under de bedst mulige real-life konditioner. Dette sikrer de bedste forskningsmuligheder for en grønnere fremtid.

Centrets hovedformål er at etablere rammer for fremme af forskning, udvikling, test og demonstration ifm. omstillingen til det fossilfrie grønne samfund, samt at understøtte mulighederne for den grønne innovation.

Centret bliver samlingspunkt for Danmarks digitale og integrerede energisystemer. Centret dækker hele Danmark og den digitale IT-intelligente platform sikrer, at løsningerne effektivt kan udrulles såvel nationalt som internationalt.

I samarbejde med interesseorganisationer inden for fremtidens energisystemer, universiteter, industri, samt organisationer med fokus på klima, geologi, fauna og flora, skabes et område, hvor man i fællesskab får de bedst mulige resultater og data til rådighed, som kan fremme omstillingen til en grønnere fremtid.

CrossMind har haft glæden af at samarbejde med Center Denmark.

Læs mere om vores samarbejde her

Læs mere om projektet her

Center Denmark

Se hele kundencasen for
Center Denmark
og se hvad vi ellers har hjulpet dem med.

Eksekvering og kompetencer

Herunder kan du læse om eksekveringsmedtoder og kompetencer vi har brugt til denne case.

Grafisk identitet

Profilbrochure

Sociale medier

Hjemmesider

Skal vi hjælpe jer med stærke strategier og kreative løsninger?

Så er du altid velkommen til at kontakte vores team:

Tel. +45 7641 0500
info@crossmind.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik