industritekniker-profil.jpg

Rekordoptag på GF2…

Dato: februar 2019

Bedste resultat for industriteknikeruddannelsen

I år kom det bedste resultat i mange år for industriteknikeruddannelsen i form af det højeste antal optagne på GF2 i januar. Hele 380 optagne - hvilket kommer til at betyde en stigning i 2019 på ca. 50% i forhold til 2010. Optaget har været støt stigende siden industritekniker.nu's start for 4 år siden.  

Industritekniker.nu er til stadighed ude på uddannelsesmesser og skolebesøg for at øge synligheden omkring industritekniker- og værktøjsmageruddannelsen. Her gør et nyt tiltag med 12 unge rollemodeller, som enten lige har fået deres svendebrev eller er i gang med uddannelsen, en markant forskel, for de taler til de unge i øjenhøjde og er gode til at fange deres interesse. 

Synligheden understøttes ligeledes gennem de 115 medlemmer (spåntagende virksomheder og maskinforhandlere fra hele landet) i 9 supportteams, der hjælper med finansering, og skaffer praktikplads til de unge. Industritekniker.nu benytter sig ligeledes af virkemidler som biospots, større tilstedeværelse på de sociale medier, PR og outdoor reklamer. 

Læs mere om samarbejdet her

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates