industritekniker-profil.jpg

Rekordoptag på GF2…

Bedste resultat for industriteknikeruddannelsen

Dato: februar 2019

I år kom det bedste resultat i mange år for industriteknikeruddannelsen i form af det højeste antal optagne på GF2 i januar. Hele 380 optagne - hvilket kommer til at betyde en stigning i 2019 på ca. 50% i forhold til 2010. Optaget har været støt stigende siden industritekniker.nu's start for 4 år siden.  

Industritekniker.nu er til stadighed ude på uddannelsesmesser og skolebesøg for at øge synligheden omkring industritekniker- og værktøjsmageruddannelsen. Her gør et nyt tiltag med 12 unge rollemodeller, som enten lige har fået deres svendebrev eller er i gang med uddannelsen, en markant forskel, for de taler til de unge i øjenhøjde og er gode til at fange deres interesse. 

Synligheden understøttes ligeledes gennem de 115 medlemmer (spåntagende virksomheder og maskinforhandlere fra hele landet) i 9 supportteams, der hjælper med finansering, og skaffer praktikplads til de unge. Industritekniker.nu benytter sig ligeledes af virkemidler som biospots, større tilstedeværelse på de sociale medier, PR og outdoor reklamer. 

Læs mere om samarbejdet her

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL