Onlinegravsten - Mockup3.jpg

Dato: november 2020

Jelling Stenhuggeri øger online-salget af gravstene med ny hjemmeside

UDFORDRING
Jelling Stenhuggeri var oprindelig frontløber på online-salg af gravstene. Men tiden og teknologien ændrede sig og betød, at de stod overfor en række udfordringer:

  • Salget var ikke længere tilfredsstillende
  • Websitet var ikke responsive på mobiltelefoner
  • Siden var ikke søgeoptimeret 
  • Rettelser tog lang tid og fejl var svære at udbedre pga. en kodning af ældre dato

 

Det bestod samarbejdet af:

Hjemmeside i Umbraco

CrossMind har i samarbejde med Jelling Stenhuggeri udviklet ny, innovativ webshop, online-gravsten.dk, som indeholder en hel unik funktion til design af gravsten, som konkurrenterne ikke kan måle sig med. CrossMind har stået for design og programmering af siden med nyeste Umbraco-teknologi, der både er skalerbar og kan opgraderes løbende.

Google Ads kampagne
Lanceringen af den nye hjemmeside er suppleret med en Google Ads kampagne, der skal styrke positionen på Google. CrossMind forestår opsætning og drift af kampagnen med løbende evaluering.

Se online shoppen her

Eksekvering og kompetencer
Hjemmesider
SEO & Google

Online-Gravsten-Mockup.jpg

LØSNING

Fuld responsive Ecommerce løsning med unik designfunktion 

Den unikke designfunktion betyder, at brugere let kan designe gravstenen på mobilen og få en illustration af, hvordan stenen vil tage sig ud - inden den bestilles og bliver hugget. 

Der er mulighed for at downloade et billede af sit design, så familie og venner kan godkende det inden bestilling - og uden man skal mødes fysisk. Endvidere er der mulighed for tilkøb af udsmykning og vaser.

Jelling Stenhuggeri har nu en moderne webshop, der er bygget på de nyeste teknologier, og som der nemt kan bygges videre på fremadrettet.

Onlinegravsten - Mockup2.jpg

RESULTAT

Målrettet Google Ads kampagne øger salget med 20%

I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside er der iværksat en målrettet Google Ads kampagne for at skabe trafik til online-gravsten.dk og dermed mere salg.

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates