eLARS - all-new and all-electric…

MacArtney lancerer fremtidens launch and recovery system (LARS)

Dato: april 2020

Alt var klar til den store Oceanology International 2020 messe i London, der skulle have været afviklet medio marts. Men så ramte Corona for alvor vores del af verden, og satte en stopper for store forsamlinger, herunder selvfølgelig messer.

MacArtney var ellers parat til at lancere deres store produktnyhed, det nye eLARS system. En løsning der rammer et markedsbehov for mere miljøvenlige produkter. Den nye miljøvenlige, omkostningseffektive og fuldt ud elektriske MERMAC eA-ramme indeholder MacArtneys gennemtestede teknologi. Energieffektiviteten forbedres med mere end 30%, sammenlignet med hydrauliske systemer og så undergås der trykolie over vand, hvilket reducerer risikoen for oliespild og forurening markant. eLARS er designet og produceret i Danmark ud fra mere end 40 års erfaring.

MERMAC eA-rammen er en Plug-and-Play-installation med en lang række produktfordele. Disse fordele bliver præsenteret i en animeret præsentationsfilm, der skulle have været vist på messen i London - og det skal den stadig, for messen bliver efter planen afviklet fra d. 1. - 3. december i år, hvis omstændighederne tillader det.

Nyheden er dog allerede blevet offentliggjort, da den er af stor betydning for branchen og miljøet. De forskellige tiltag i forbindelse med messen kommer forhåbentligt i spil sidst på året, men messefilmen med de mange produktfordele kan du se lige herunder:

Læs mere om samarbejdet her 

Kunde
MacArtney A/S

Eksekvering og kompetencer
Film
Messe
Events
Annonce
Grafisk identitet

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL