FGU-unge-praesentation.jpg

Navne- og logokonkurrence 

FGU Trekanten fik navn og logo

Dato: marts 2019

Hvis man ikke har hørt om det endnu, så er FGU uddannelsen en sammenlægning af Produktionsskolerne og dele af VUC, som skal ruste unge mellem 15 og 25 år til enten at starte i uddannelse eller i job. Den nye FGU-uddannelse starter over hele landet i august 2019 og viser en 3. vej for de unge som enten er i tvivl eller mangler kompetencer til at starte på en uddannelse eller i job.

I trekantområdet udbydes FGU-uddannelsen på 5 forskellige adresser i Billund, Vejle, Fredericia og Middelfart. Skolen havde brug for et navn samt logo, der samler de 5 forskellige skoler og viser, at skolen skræddersyr forløb der passer til den enkelte elev.

Der blev derfor afholdt en navne- og logokonkurrence med stor deltagelse fra elever og medarbejdere på de nuværende produktionsskoler og VUC. CrossMind tog udgangspunkt i vinderforslaget og kreerede logo og navn til det endelige resultat.

CrossMind glæder sig til det videre samarbejde med FGU Trekanten, og til at se den nye identitet tage form på hjemmeside, sociale medier, PR og trykte medier mv.

 

Kunde
FGU Trekanten

Eksekvering og kompetencer
Nyhedsbrev
Grafisk identitet
PR

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL