FGU-unge-praesentation.jpg

Navne- og logokonkurrence 

Dato: marts 2019

FGU Trekanten fik navn og logo

Hvis man ikke har hørt om det endnu, så er FGU uddannelsen en sammenlægning af Produktionsskolerne og dele af VUC, som skal ruste unge mellem 15 og 25 år til enten at starte i uddannelse eller i job. Den nye FGU-uddannelse starter over hele landet i august 2019 og viser en 3. vej for de unge som enten er i tvivl eller mangler kompetencer til at starte på en uddannelse eller i job.

I trekantområdet udbydes FGU-uddannelsen på 5 forskellige adresser i Billund, Vejle, Fredericia og Middelfart. Skolen havde brug for et navn samt logo, der samler de 5 forskellige skoler og viser, at skolen skræddersyr forløb der passer til den enkelte elev.

Der blev derfor afholdt en navne- og logokonkurrence med stor deltagelse fra elever og medarbejdere på de nuværende produktionsskoler og VUC. CrossMind tog udgangspunkt i vinderforslaget og kreerede logo og navn til det endelige resultat.

CrossMind glæder sig til det videre samarbejde med FGU Trekanten, og til at se den nye identitet tage form på hjemmeside, sociale medier, PR og trykte medier mv.

 

Eksekvering og kompetencer
Nyhedsbrev
Grafisk identitet
PR

Vil du høre mere om hvordan vi kan styrke dit brand?

Kontakt Per Gren allerede nu og aftal et møde til en snak over en kop god kaffe.

Tlf.: 2819 3337
E-mail: pg@crossmind.dk

Seneste updates