MacArtney - TrustLink

WHO DO YOU TRUST

Dato: maj 2019

Hvem vil du stole på, når du er ude på dybt vand?

MacArtney har med 40 års erfaring i undervandsteknologi skabt produkter, der kan modstå de barske og svære betingelser som forekommer under havets overflade. Deres seneste produkt Trustlink er et forbindelsesstik, der modstår havets ubønhørlighed på selv meget dybt vand, så du kan roligt sætte din lid til at MacArtneys produkter fører dine operationer under vand sikkert igennem.

Trustlink er fleksibel med bl.a. han- og hunstik, der kan kombineres på nye banebrydende måder, der betyder kompatibilitet med kabelsystemer over hele verden. Trustlink kan modstå havets tryk bedre end andre stik på markedet pga. et unikt design og materialets robusthed. Man kan erhverve Trustlink produkterne over hele verden og i det sekund man har brug for det, da de forefindes på lager samt er designet og testet efter IEU-standarder. 

MacArtney fremviser Trustlink på messer over hele verden med kampagnen "Who do you trust", hvor kampagneelementerne bl.a. er film, nye messevægge, handouts og labels på vandflasker. 

Kunde
MacArtney A/S

Eksekvering og kompetencer
Grafisk identitet
Messe
Film

Her ses en del af kampagnens virkemidler; film, nye messevægge, handouts og labels på vandflasker. 

per-green--free.png

Kontakt os

Der findes mange gode samarbejdspartnere inden for reklame og marketing. Vi anser os selv, som en af dem.

Kontakt Per Gren, for yderligere information på pg@crossmind.dk eller +45 28 19 33 37.

Læs flere updates

Gå til updates arkivet

Job
AD
API
CMO
CRM
DTP
Lix
PR
RGB
ROI
SEO
USP
UI
UX
WWW
SSL